Vuosikirja ja vuosikertomus

Vuosikirja ja vuosikertomus

Helsingin seudun kauppakamarin Vuosikirja ja vuosikertomus julkaistaan vuosittain huhtikuussa ja se postitetaan kaikkiin jäsenyrityksiin. Me Helsingin seudun kauppakamarissa vauhditamme yritysten ja Helsingin seudun menestystä. Metropolipolitiikalla turvaamme Helsingin seudun ja samalla myös muun Suomen kasvun sekä kehityksen.


Vuosikirja 2023

Teemana Vuosikirjassa on Koko Suomen metropoli.

Vuosikirja on lukupaketti, josta löytyy Helsingin seudun kauppakamarin toimitusjohtaja Pia Pakarisen Toimitusjohtajalta katsausMissiona yritysten kestävän menestyksen vauhdittaminen ja hallituksen puheenjohtajan Saku Sipolan Puheenjohtajalta katsausAskeleen edellä seudun elinkeinoelämän vaikuttajana sekä paljon muuta mielenkiintoista luettavaa.

Vuosikirja sisältää Helsingin seudun kauppakamarin jäsenet 2023 toimialoittain sekä aakkosittain ja
Helsingin seudun kauppakamarin luottamushenkilöt ja henkilöstön.

Artikkeleissa ovat äänessä:

Vuosikertomus 2022

Vuosikertomus on tiivistys Helsingin seudun kauppakamarin vuodesta 2022. Vuosikertomuksesta löytyy tietoa Helsingin seudun visiosta 2050 ja strategiasta, talousvuodesta 2022, vaikuttamistyöstä ja sen painopisteistä, Helsingin seudun kauppakamarin jäsenkehityksestä, neuvonnasta ja tapahtumista, kansainvälistymispalveluista sekä aluetoiminnasta ja Kamari Oy:stä.

Helsingin seudun kauppakamarin Vuosikertomus 2022.

Helsingin seudun kauppakamarin Vuosikirja 2023.