Oppilaitosten rekrykanavat

Oppilaitosten rekrykanavat

Hyödynnä oppilaistosten rekrykanavia ja löydä yritykseesi sopivat työntekijät, harjoittelijat tai projektityöntekijät.


Aarresaari.net – Suomen yliopistojen yhteinen portaali

Yliopistojen yhteisen sivuston kautta tavoitat kaikki Suomen yliopistot. Yliopistoilla on käytössään kaksi työ- ja harjoittelupaikkojen sekä opinnäytetyöaiheiden välitysalustaa. JobTeaser-palvelun avulla voit välittää yhdellä lomakkeella ilmoituksesi yhdeksään yliopistoon, joita ovat Helsingin, Tampereen, Turun, Jyväskylän ja Itä-Suomen yliopistot, Hanken, Åbo Akademi sekä LUT- ja Aalto-yliopistot. Lomakkeelta voit valita yliopistot, joille haluat ilmoituksesi kohdistaa. Hakemukset voit vastaanottaa organisaatiosi omaan rekrytointijärjestelmään tai vaihtoehtoisesti omaan sähköpostiisi. Mikäli valitset sähköpostin, voit käsitellä hakemuksia ja kommunikoida hakijoiden kanssa oman JobTeaser-rekrytointitilisi kautta. Valojobsin kautta tavoitat Vaasan, Lapin ja Oulun yliopiston opiskelijat. Palvelut ovat maksuttomia.

Helsingin yliopisto

JobTeaser-palvelu

Helsingin yliopisto käyttää JobTeaser-palvelua työ- ja harjoittelupaikkojen sekä opinnäytetyöaiheiden välittämiseen opiskelijoille ja vastavalmistuneille. Ilmoituksen Helsingin yliopistoon voit välittää yliopistojen yhteisellä lomakkeella Aarresaari.net-sivuston kautta. Valintasi mukaan voit kohdentaa sen vain Helsingin yliopistoon tai myös muihin JobTeaser-alustaa käyttäviin yliopistoihin.

Työnantajapalvelut

Työ- ja harjoittelupaikkojen välityksen lisäksi Helsingin yliopistolla voit osallistua kampusten työelämä- ja rekrytointimessuille tai Kohti kesäduunia -rekrytointitapahtumaan, saada näkyvyyttä työnantajana tai tutustua yliopiston kansainvälisiin opiskelijoihin HelsinkiUNI International Talent –ryhmämentorointiohjelmassa.

Arcada

Arcada Job Portal on digitaalinen urapalvelu, jonka kautta tavoitat opiskelijamme ja voit mainostaa harjoittelu-, opinnäytetyö- ja työpaikkoja. Rekisteröi yrityksesi, jotta voit luoda organisaatiollesi profiilin ja julkaista ilmoituksia.

Kauppakorkeakoulu Hanken

Hankenin Urapalvelut toimii linkkinä opiskelijoiden ja työnantajien välillä. Hankenin virallisena partnerina yritys pääsee osallistumaan opiskelijoiden arkeen erilaisten yhteistyömuotojen kautta, kuten esimerkiksi vuotuinen Hanken Network Day -verkostoitumistapahtuma, kurssiyhteistyö, yritysvierailut ja kohdennettu kommunikaatio eri kanavien kautta. Ota yhteyttä: corporaterelations@hanken.fi

Hanken käyttää Jobteaser-palvelua työ-, harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkojen välittämiseen opiskelijoille ja vastavalmistuneille

Yritysten on myös mahdollista saada opiskelijoihin yhteys yksittäisten maksullisten palveluiden kautta. Hanken International Talent -hankkeen kautta yritys voi tehdä kohdennettua yhteistyötä erityisesti kansainvälisten opiskelijoiden kanssa.


HUMAK / Tuudo

Humanistinen ammattikorkeakoulu, HUMAK, on keskittänyt työelämäkumppaneiden työ- ja harjoittelupaikkailmoitukset ja muut opiskelijaprojektit Tuudo-palveluun, jota monet ammattikorkeakoulut käyttävät. Tuudo on rekry- ja palvelukanava, joka mahdollistaa ammattikorkeakouluopiskelijoiden tavoittamiseen.

3AMK – Haaga-Helia, Laurea ja Metropolia

Haaga-Heliassa, Laureassa ja Metropoliassa on käytössä JobTeaser -palvelut, joiden kautta tavoitat yli 35 000 suomen- ja englanninkielistä tutkinto-opiskelijaa. Julkaise työ- ja harjoittelupaikkailmoituksia tai opinnäytetyöpaikkoja opiskelijoille, tehosta työnantajabrändiäsi luomalla työnantajaprofiili, markkinoi organisaatiosi tapahtumia ja muita verkostoitumismahdollisuuksia opiskelijoille ja tutustu opiskelijoiden profiileihin.

Monipuoliset osaajat kasvattavat organisaatiosi ammattitaitoa

Ammattikorkeakouluopinnot ovat käytännönläheisiä ja työelämälähtöisiä, ja tutkinto-ohjelmista valmistuvilla opiskelijoilla on valmiudet menestyä muuttuvassa työelämässä. Työharjoittelussa opiskelijat pääsevät hyödyntämään oppimiansa taitoja käytännössä ja kasvattamaan työelämätaitoja sekä työelämässä vaadittua osaamista. Opiskelijat pääsevät kehittämään ratkaisuja myös globaaleihin haasteisiin tarkastelemalla kansainvälisiä näkökulmia ja trendejä. Tavoitteena on, että valmistuessaan opiskelijat omaavat kattavan osaamisen koulutusalaltaan sekä vahvat vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot.

Rekrytoi kansainvälisiä osaajia

Rekrytoimalla kansainvälisiä opiskelijoita työharjoitteluun, tuet myös heidän myöhempää työllistymistä Suomeen. Ammatillisen osaamisen lisäksi saat työntekijöitä, joilla on laaja kielitaito sekä uusia ja avaria näkökulmia.

Yhteistyössä kanssamme pääset verkostoitumaan englanninkielisten AMK- ja YAMK-tutkinto-ohjelmien yli 3000 opiskelijan ja muiden korkeasti koulutettujen kansainvälisten osaajien kanssa.

Jobiili

Jobiili on ammattikorkeakoulujen sosiaali- ja terveysalan harjoittelupaikkavarausjärjestelmä. Jobiili palvelee työelämää, opiskelijoita ja opettajia. Sosiaali- ja terveysalan organisaatiot avaavat Jobiiliin harjoittelupaikkailmoitukset, opiskelijat varaavat heille soveltuvia harjoittelupaikkoja ja opettajatvahvistavat harjoittelupaikkavaraukset.