Koulutukset yrityksille ja asiantuntijoille

Koulutukset yrityksille ja asiantuntijoille

Helsingin seudun kauppakamari on Suomen monipuolisin ajankohtais- ja täydennyskouluttaja. Järjestämme vuosittain noin 250 koulutusta, joiden aihealueita ovat muun muassa talous ja verotus, johtaminen ja esimiestyö, henkilöstö- ja palkkahallinto, myynti, markkinointi ja viestintä sekä juridiikka.

Voit osallistua koulutuksiimme sinulle parhaiten sopivalla tavalla joko koulutustiloissamme paikan päällä tai etäyhteydellä ja KoulutusOnline-verkkokursseja voit suorittaa juuri silloin, kun se sinulle sopii. Kauttamme saat myös yrityskohtaisesti räätälöityjä koulutuksia.

Tiedon lisäksi myös verkostot auttavat jäseniämme menestymään. Johtajaklubi on ainutlaatuinen luottamusverkosto kaikenkokoisten organisaatioiden avainhenkilöille. Fasilitoitujen klubitapaamisten ja yritysvierailujen aikana opit tunnettujen asiantuntijoiden johdolla paljon uutta johtamisen trendeistä, keskustelet ajankohtaisista aiheista ja jaat kokemuksiasi.

Tutustu koulutuksiimme KauppakamariKaupassa.

Kouluttaudu lähi- ja etäkoulutuksissa

Tarjoamme vuosittain noin 250 koulutustilaisuutta, joihin voit osallistua paikan päällä tai etänä. Valittavanasi on puolen- ja kokopäivän tilaisuuksia sekä pidempiä valmennuskokonaisuuksia. Järjestämme myös suosittuja matkaseminaareja.

Löydät valikoimastamme koulutuksia seuraavilta aihealueilta:

  • Assistenttityö
  • HR ja työsuhde
  • IT ja digi
  • Johtaminen ja esimiestyö
  • Juridiikka
  • Kansainvälistyminen
  • Myynti, markkinointi ja viestintä
  • Palkanlaskenta
  • Taloushallinto
  • Verotus

Voit ostaa koulutuksemme KauppakamariKaupasta.

KoulutusOnline – kouluttaudu verkossa 24/7

Päivitä tietojasi ja valloita uusia osaamisalueita etänä missä ja milloin vain – vaikka muutama minuutti kerrallaan.

KoulutusOnline sisältää lyhyitä ja ajankohtaisia verkkokoulutuksia työsuhdeasioista, taloudesta, johtamisesta, myynnistä, viestinnästä, juridiikasta sekä työelämä- ja digitaidoista.
Videotarjontamme päivittyy jatkuvasti.
Voit tutustua palveluun kaksi viikkoa maksutta.

Tutustu KoulutusOnlineen
Koulutuksen kausikortti (12 kk) – päivitä osaamisesi edullisesti

Kausikortilla voit osallistua Helsingin seudun kauppakamarin etäkoulutuksiin kiinteällä vuosimaksulla. Valitse jopa 10 sinua kiinnostavaa enintään yhden päivän mittaista koulutusta noin 150 koulutuksen joukosta.

Laajenna osaamistasi ja poimi ajantasainen tieto sekä itseäsi kiinnostavat etäkoulutukset kalenteriisi. Oletpa tulevaisuuden moniosaaja tai oman alasi rautainen ammattilainen, etäkoulutusten kausikortin tilaajana hyödyt isosti!

 

Lue lisää Kausikortista
Johtajaklubi: Inspiraatiota ja oppia johtamistaitojesi kehittämiseen

Johtajaklubi on ainutlaatuinen verkosto, josta saat inspiraatiota ja oppia organisaatiosi sekä johtamistaitojesi kehittämiseen. Tapaamisissa kuulet tunnettujen asiantuntijoiden puheenvuoroja ja voit osallistua inspiroiviin keskusteluihin johtajuuden eri teemoista.

Lue lisää
KauppakamariTieto – tuorein tieto aina saatavillasi

KauppakamariTieto on sähköinen, aina ajan tasalla oleva ammattilaisen tietopankki liiketoiminnan eri osa-alueiden käyttöön. Se sisältää keskeisen tiedon taloushallinnosta, palkoista, verotuksesta, työsuhdeasioista, juridiikasta ja ulkomaankaupasta. Luettavanasi ovat asiantuntijoiden kirjoittamat asiakokonaisuudet eri aihealueilta sekä ajankohtaisia artikkeleita ja vastauspankki-osio.

KauppakamariTieto
Ammattikirjat kehityksessä mukana aikaan ja paikkaan katsomatta

Löydät kirjamme myös kätevinä sähköisinä kokoelmina Ammattikirjastosta.

Voit lukea kirjoja tietokoneella, tabletilla tai kännykällä.

Valittavinasi on kuusi eri kokoelmaa: Johtaminen, Juridiikka, Myynti, markkinointi ja viestintä, Talous sekä Työsuhde ja Ulkomaankauppa.

Tutustu kirjoihin
Koulutusyhteistyö ja erikoistumiskoulutukset

Teemme yhteistyötä yritysten, yhteisöjen ja koulutuslaitosten kanssa varmistaen, että koulutuksemme auttavat sinua kehittymään urasi kaikissa vaiheissa.

Tutustu yhteistyökumppaneidemme kanssa järjestettäviin erikoistumiskoulutuksiin.

Lue lisää