Koulutusyhteistyö ja erikoistumiskoulutukset

Koulutusyhteistyö ja erikoistumiskoulutukset

Teemme yhteistyötä yritysten, yhteisöjen ja koulutuslaitosten kanssa, jotta sinulla olisi paremmat eväät menestyä. Koulutusfilosofiamme on yksinkertainen: laitamme aina jäsenemme etusijalle koulutuksia suunniteltaessa.

Tämä tarkoittaa parhaiden mahdollisten kouluttajien lisäksi erilaisia yhteistyömalleja kumppaneidemme kanssa. Näin voimme tarjota ajantasaisia koulutuksia parhaiden kouluttajien johdolla.

Yhteistyökumppanimme ovat osaltaan varmistamassa, että koulutuksemme auttavat sinua kehittymään urasi kaikissa vaiheissa. Monipuolinen koulutustarjontamme sopii kaikenlaisiin elämäntilanteisiin ja työelämän oppimistarpeisiin.

Tällä hetkellä koulutuskumppaneitamme ovat:

Hallituspartnerit Helsinki – Board Professionals Finland ry – Hyväksytty Hallituksen Jäsen (HHJ)

Hyväksytty Hallituksen Jäsen, eli HHJ-koulutusohjelma sopii hallitustyötä jo tekeville sekä sitä harkitseville henkilöille. HHJ -koulutusohjelman tarkoituksena on aktivoida ja kehittää hallitustyöskentelyä. Koulutusohjelman tarkoituksena on auttaa yrittäjiä sekä yritysjohtajia hyödyntämään hallitustyöskentelyä paremmin.

Yhdessä Hallituspartnerit Helsinki – Board Professionals Finland ry:n kanssa tavoitteenamme on auttaa pk-yrityksiä kasvamaan ja menestymään hallitustyötä kehittämällä. Teemme yhteistyötä KoulutusOnline-palvelun HHJ-koulutuksien sisällöissä, hallitustyön strategiatyökalujen ja sparrausworkshopien kehittämisessä sekä HHJ-alumnitilaisuuksien järjestämisessä.

Tutustu koulutusohjelmaan
Inhunt Boards – Hyväksytty Advisory Boardin jäsen (HAB)

Advisory Board -toiminta on yritykselle erinomainen mahdollisuus tuoda organisaatioon täsmäosaamista esimerkiksi kasvuun tai kansainvälistymiseen liittyen ja saada ulkopuolista sparrausta. Toisin kuin hallitustyötä, Advisory Board -toimintaa ei säännellä laissa, joten se on vapaamuotoisempaa ja samalla mukautettavissa tehokkaasti yrityksen tarpeisiin.

Kauppakamarin ja InHunt Boardsin kehittämä Hyväksytty Advisory Boardin jäsen (HAB) -valmennus pätevöittää osallistujat toimimaan tehokkaina Advisory Boardin jäseninä, käynnistämään Advisory Board -toiminnan yrityksessä tai kehittämään jo aloitettua toimintaa entistä tehokkaammaksi tuomalla siihen valmiita malleja ja työkaluja.

Tutustu HAB-valmennukseen
IAB Finland – digitaalisen markkinoijan ja myyjän sertifikaatti

Yhdessä IAB Finlandin kanssa toteutettava sertifiointikokonaisuus on tarkoitettu kaikille digitaalisen markkinoinnin ja mainonnan parissa työskenteleville, asemasta riippumatta. Voit siis olla markkinoinnista tai mainonnasta vastaava, koordinaattori tai assistentti, myyntipäällikkö, mediamanageri, viestintäpäällikkö tai -koordinaattori tai vaikka projektijohtaja.

Digitaalisen markkinoinnin muuttuessa yhä monimutkaisemmaksi vaaditaan alan ammattilaisilta jatkuvaa ammattitaidon ja tietotason ylläpitämistä. IAB Finlandin kehittämän sertifikaattiohjelman avulla varmistat, että oma ja työyhteisösi digimarkkinoinnin osaaminen pysyy tämän päivän kilpailussa mukana.

IAB Finland on digitaalisen mainonnan ja markkinoinnin yhteisö, jonka toiminta perustuu avoimeen, yhteisölliseen koko digialaa hyödyntävään toimintaan.

Tutustu sertifikaattiin
Työhallinnon rekrykoulutukset – DigiTalous Akatemia

Toimimme koulutuskumppanina työhallinnon rekrykoulutuksissa. Olemme toteuttaneet useita ohjelmakokonaisuuksia yhteistyössä Saranen Consulting Oy:n kanssa.

Koulutuksemme tarjoaa kattavan tietopaketin sähköistyvän talous- ja palkkahallinnon maailmaan ja antaa mahdollisuuksia kehittää yrityksesi liiketoimintaprosesseja sähköisten työkalujen avulla. Taloushallinto digitalisoituu vauhdilla, prosessit virtaviivaistuvat uusien teknologioiden ansiosta, jolloin taloushallinnon merkitys osana menestyvää liiketoimintaa kasvaa entisestään.

Sisältöjä tuotetaan sekä lähikoulutuksena että verkossa tapahtuvana oppimisena KoulutusOnlinessa.

Lue lisää DigiTalous Akatemiasta
Kajaanin ammattikorkeakoulu – korkeakoulutason opintoja

Olemme käynnistäneet yhdessä Kajaanin ammattikorkeakoulun kanssa uudenlaisen yhteistyön jatkuvan oppimisen saralla.

Tavoitteenamme on jatkossa tarjota kauppakamarin jäsenyrityksille ja asiakkaille mahdollisuus suorittaa korkeakoulutasoisia opintoja samalla, kun he osallistuvat kauppakamarin koulutuksiin tai käyttävät KoulutusOnline-palvelua.

Lue lisää yhteistyöstä
Helsinki School of Business (HELBUS) – englanninkieliset tutkinnot

HELBUS on Helsingin seudun kauppakamarin omistama, Helsingissä sijaitseva yksityinen kauppakorkeakoulu.

HELBUSissa voi suorittaa englantilaisen Bachelor of Arts in Business and Management -tutkinnon sekä MBA-tutkinnon, jotka myöntää koulun yhteistyökumppani, Northamptonin yliopisto.

Lue lisää MBA-tutkinnon suorittamisen hyvistä syistä

Valmiina menestymään?

Täytä lomake, ja pääset nauttimaan Helsingin seudun kauppakamarin jäsenyyden eduista.