fiiliskuvafiiliskuva

Vuosikirja ja vuosikertomus

Helsingin seudun kauppakamarin Vuosikirja ja vuosikertomus julkaistaan vuosittain huhtikuussa ja se postitetaan kaikkiin jäsenyrityksiin KAUPPAKAMARILEHDEN kanssa.


Vuosikirja 2021

Vuosikirja on tuhti lukupaketti, josta löydät Helsingin seudun kauppakamarin toimitusjohtajan ja hallituksen puheenjohtajan tervehdykset sekä paljon muuta mielenkiintoista luettavaa.

Vuosikirjan sivuilla pääset tutustumaan Helsingin seudun kauppakamarin luottamushenkilöihin ja henkilöstöön. Mielenkiintoisissa artikkeleissa ovat äänessä Volvo Finland Ab:n toimitusjohtaja Magnus Björklund, Vantaan Energian toimitusjohtaja Jukka Toivonen, Elisan johtaja Anna-Mari Ylihurula, Tamron henkilöstöjohtaja Tiina Rolig sekä kauppakamarin Chamber Talent Boost -projektin Talent Manager Satu Salonen.

Vuosikertomus

Vuosikertomus on tiivistys Helsingin seudun kauppakamarin vuodesta 2020. Vuosikertomuksesta löydät tietoa muun muassa tehdystä vaikuttamistyöstä ja sen painopisteistä, Helsingin seudun kauppakamarin jäsenkehityksestä, neuvonnasta ja tapahtumista, kansainvälistymispalveluista sekä aluetoiminnasta ja Kamari Oy:stä.

Vuosikertomus 2020 alkaa sivulta 62.


Mediakortti 2022 ja aiemmin julkaistuja Vuosikirjoja


Katso Vuosikirjan 2022 -mediakortti.
Jos kiinnostuit voit olla yhteydessä ilmoitusmyyntiin!

Haluatko näkyä vuoden 2022 Vuosikirjassa?

Vuosikirjan 2022 Mediakortti on julkaistu!

Vuosikirjan mainostilan myynti alkaa toukokuussa 2021.

Käännä katseesi ensi vuoteen ja varaa ilmoituspaikkasi ottamalla yhteyttä:

P2P Median Pekko Möröön pekko.moro@helsinki.chamber.fi,
Pekka Kujansivuun pekka.kujansivu@helsinki.chamber.fi tai
yhteyspäällikkö Mikko Mattilaan mikko.mattila@chamber.fi,
puh. 09 2286 0249 tai 040 559 1304.