Keski-Uudenmaan kasvupolku

Mitkä ovat kaksi lupaavinta kasvuyritystä Keski-Uudellamaalla?

Keski-Uudenmaan Kasvupolun kaksi lupaavinta kasvuyritystä ovat tuusulalainen Alupro ja sipoolainen 6D Tape.

Alupro suunnittelee, valmistaa ja toteuttaa arkkitehtonisia pintoja useita materiaaleja yhdistellen. Alupron tuotteita käytetään esimerkiksi asuinrakennuksissa, julkisissa rakennuksissa ja kauppakeskuksissa. Tunnetuista julkisivuhankkeista muun muassa kauppakeskus Redin julkisivupinnat ja Helsingin keskustakirjasto Oodin sisätilojen säleikköpinnat ovat Alupron käsialaa.

Tuomaristo arvosti Alupron vakuuttavia näyttöjä jo pidemmältä ajalta. Tuomaristo kokee, että yrityksellä on vahvaa kasvupotentiaalia kansainvälisesti, ja selkeä näkemys kansainvälisille markkinoille siirtymisestä. Resurssit ovat yrityksen hallinnassa ja tiimissä on monipuolista osaamista. Tuomaristo rohkaisee Aluprota ottamaan rohkeita askelia.

Keski-Uudenmaan kasvupolun yhteistyökumppanit

Keski-Uudenmaan Kasvupolku®-kumppanit ovat:

  • Helsingin seudun kauppakamari
  • Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy KEUKE
  • Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda
  • Uudenmaan liitto
  • TE-Palvelut
  • Uudenmaan Yrittäjät

Kasvu Openin valtakunnalliset kumppanit ovat Nordea, Business Jyväskylä, DNA, Keski-Suomen liitto, KPMG, Varma, AWS, Kauppakamari ja Technopolis.

Lue lisää Keski-Uudenmaan Kasvupolusta


Helsingin seudun kauppakamarin
Keski-Uudenmaan kauppakamariyksikkö

Keski-Uudenmaan kauppakamariyksikkö

Lue myös

Päivitetty 28.6.2024: Ukrainan sodan vaikutukset yrityksiin

Olemme koonneet pakotteisiin liittyvää tietoa, tietolähteitä ja toimintaohjeita tähän artikkeliin. Venäjän aloitettua täysimittaisen hyökkäyssodan ja...

Pääkaupunkiseudun ja Keski-Uudenmaan sparrausohjelmaan valittiin yhteensä 30 yritystä

Pääkaupunkiseudun ja Keski-Uudenmaan sparrausohjelmien tavoite on tarjota uusia toimintamalleja ja luoda verkostoja, joiden avulla yrittäjät voivat parantaa oman liiketoimintansa kasvunäkymiä.

Kiinnostaako yrityksen kasvu – hae mukaan Kasvupolku®-sparrausohjelmiin

Haku Kasvu Openin Kasvupolku®-sparraukseen käynnistyi 14.2.2022. Kasvupolulle voivat hakea mukaan yritykset, jotka ovat kiinnostuneita liiketoiminnan kasvattamisesta ja kehittämisestä.