Artikkelikuva

Perinteikäs kello- ja kultasepänliike Lindroos on alansa huippuosaaja

Aleksinkulmassa sijaitseva kello- ja kultasepänliike Oy Osk. Lindroos Ab edustaa kellomaailman huippumerkkejä ja tekee vaativimmatkin kultasepäntyöt asiakkaiden toiveiden mukaisella tavalla.

Vuonna 1878 Jyväskylään perustettu Oy Osk. Lindroos Ab on eräs maamme vanhimmista kello- ja kultasepänliikkeistä, ja Helsingissä yritys aloitti toiminnan vuonna 1890. Vuonna 2016 yritykselle avattiin uusi myymälä Aleksinkulmaan, Aleksanterinkadun ja Mikonkadun kulmaukseen.

– Hyvä sijainti on meille elintärkeä, koska sekä kotimaisten että Helsingissä vierailevien ulkomaisten asiakkaiden pitää löytää meidät helposti, kertoo toimitusjohtaja Antti Keisu keskeisen liikepaikan merkityksestä.

Lindroosilla asiakkaita palvellaan aina parhailla mahdollisilla taidoilla, ja myös perinteikkyys voidaan määrittää erääksi Lindroosin toiminta-arvoksi.

– Joillakin asiakkailla jo heidän isovanhempansa ovat olleet asiakkaitamme. Perinteikkyyteen liittyy henkilökuntamme sitoutuneisuus, joka puolestaan antaa palvelualalle perspektiiviä. Asiakkaat arvostavat saadessaan palvelua itselleen tutulta ja luotettavalta henkilöltä useiden vuosien ajan.

Korkeatasoisuus ja arvokkuus

Lindroosin neljässä tyylikkäässä myymälätilassa asiakkaat voivat tehdä mieleisiään valintoja tilanteensa mukaisesti kautta maailman tunnetuista merkeistä, kuten Rolex, Cartier, TAG Heuer ja Bvlgari.

– Lahjaksi tai itselle hankittujen tuotteiden kohdalla saattavat ostokset olla tunnepitoisia. Kyse voi olla vaikkapa tietyn etapin saavuttamisesta, jolloin kyseessä voi olla esimerkiksi ikä tai opinnoista valmistuminen. Korkealaatuiset tuotteet ovat ajattomia, ja oikealla tavalla huollettuna ne säilyttävät arvonsa ja arvokkuutensa pitkälle tulevaisuuteen, kuvailee Antti Keisu.
Kellosepäntöiden kohdalla Lindroos on tuotevalikoimansa erikoisosaaja.

– Kaikkiin myytäviin tuotteisiin on saatavilla huolto- ja korjauspalvelut, sillä palveluiden saatavuus on asiakkaille ehdottoman tärkeää. Olemme keskittäneet voimavaroja kellohuoltoon, ja kelloseppämme tekevät valtuutettuja huoltoja esimerkiksi Rolexin, Cartierin ja Breitlingin tuotteille.

Perinteikäs kello- ja kultasepänliike Lindroos on alansa huippuosaaja

Lindroosin Aleksinkulman myymälässä asiakkaita palvelevat toimitusjohtaja Antti Keisu sekä myyjä Elena Sytchov.

Ja juuri luksuskellojen kohdalla voidaan maassamme havaita harrastuneisuuden lisääntyminen.

– Kiinnostus kelloihin on kasvattanut suosiotaan todella paljon, sillä ihmiset haluavat ostaa käyttöönsä elämänsä eri tilanteisiin sopivia kelloja. Kellojen käyttäjäkunta on nuorentunut, ja kello nähdään pitkäaikaisena hankintana, luonnehtii Keisu.

Kello kuvastaa kantajan asemaa

Luksuskello symboloi kantajansa asemaa henkilö- ja yritystasolla merkittävällä tavalla.

– Kaikkien ammattiryhmien edustajat saattavat löytää kellon luonnehtimaan omaa asemaansa. Joku saattaa käyttää luksuskelloa juhlatilanteessa, vaikka hän sitten käyttäisikin työssään toista kelloa. Suhtautuminen varallisuuteen on tullut hyväksyvämmäksi, ja tästä eräänä esimerkkinä on laadukkaaseen kelloon sijoittaminen, määrittelee Antti Keisu.
Sveitsissä valmistetaan yli 90 prosenttia maailman mekaanisista luksuskelloista, ja kellon valmistuksen perinteet ovat käynnistyneet jo 1500–1600-luvulta.

– Mekaanisissa kelloissa arvostetaan sveitsiläistä hienomekaniikkaa, kestävyyttä ja käsityötä. Kellon hankintaa määrittävät sekä tunne- että tekniset asiat, ja jotkut kellomallit saattavat jo olla ikonisia. Kuten Omegan Diver 300M, joka tuli markkinoille ensimmäistä kertaa 25 vuotta sitten.

Aleksinkulman myymälässä kaikki kellot edustavat sveitsiläistä huippulaatua, ja kelloaiheessa Lindroos järjestää kanta-asiakkailleen kelloiltoja.

– Kanta-asiakasilloissa esittelemme tuotteita, ja useinkin kelloiltaan saapuu Keski-Euroopasta vieraaksi jonkun kellomerkin edustaja. Näihin asiakasiltoihin toivotamme tervetulleeksi myös Helsingin seudun kauppakamarin jäsenistöön kuuluvia henkilöitä, kannustaa Keisu kauppakamarilaisia.

Oy Osk. Lindroos Ab

Aleksanterinkatu 46
00100 Helsinki
puh. (09) 624 188
lindroos@lindroos.fi
www.lindroos.fi

Perinteikäs kello- ja kultasepänliike Lindroos on alansa huippuosaaja 2

Lue myös

Elina Valtosen terveiset hallitusneuvotteluista: ”Jos tästä hallitus syntyy, se kuuntelee myös kauppakamareita ja yrittäjiä”

Helsingin seudun kauppakamarin perinteinen kevätkokous (23.5.) veti pitkästä aikaa Pörssisalin lähes...

Vaihtelevan työajan työsopimuksia koskevat lakimuutokset

Työnantaja ja työntekijä voivat sopia siitä, että työntekijällä on kiinteän työajan sijaan vaihteleva työaika.

Uutta puhtia hallitustyöskentelyyn

Kauppakamarin räätälöidyt koulutukset pureutuvat jäsenyritysten tarpeisiin ainutlaatuisella tavalla. Mepak Kierrätys Oy kouluttautui hallitustyön saloihin Katri Sipilän johdolla.