Eurooppa Edellä: Kauppalehden Saksan kirjeenvaihtaja Tapio Nurminen.

Tapio Nurminen: EU:n elpymismiljardien pitkän ajan hyöty voi Suomessa jäädä vähäiseksi

Tuoreessa vodcast-jaksossa pohditaan, miten suomalaiset yritykset pystyvät hyödyntämään EU:n elpymisvälineen tukimiljardeja kansainvälistymisessä ja viennin kasvattamisessa.

Yrityksissä kannetaan huolta siitä, että EU:n elpymismiljardien pitkän ajan hyöty voi Suomessa jäädä vähäiseksi. EU:n komission vuolaat kiitokset Suomen linjauksista eivät kauan lämmitä, jos tukirahat käytetään väärin.

Vodcastissa vieraina ovat Pundan toimitusjohtaja Riikka Hackselius-Fonsén, Vaisalan tuotantojohtaja Vesa Pylvänäinen, joka on myös Helsingin seudun kauppakamarin teollisuusvaliokunnan puheenjohtaja sekä Advisory Proofin toimitusjohtaja Lassi Kurkijärvi, joka on myös teollisuusvaliokunnan jäsen.

Eurooppa Edellä -vodcast:
EU:n elpymismiljardien pitkän ajan hyöty voi Suomessa jäädä vähäiseksi: Näistä riskeistä yrityksissä kannetaan huolta


Tutustu myös Helsingin seudun kauppakamarin Uudenmaan teollisuusyritykset menestyksen moottorina -kampanjaan.

Eurooppa edellä -vodcast

Kauppalehti julkaisee joka toinen viikko pod-/vodcastia, jossa tartutaan EU:n ajankohtaisiin kiistakapuloihin ja puheenaiheisiin.

Pod-/vodcast tuotetaan yhteistyössä EK:n, Akavan, MTK:n ja Helsingin seudun kauppakamarin kanssa. Ohjelman juontaa Kauppalehden Saksan kirjeenvaihtaja Tapio Nurminen.

Lue myös

Arvioimme: pääkaupunkiseudulla lopetti viime vuonna ennätysmäärä yrityksiä

Suomessa lopetti arviolta 31 000 yritystä viime vuonna. Pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen) lopettaneita yrityksiä...

Päivitetty 19.12.2023: Ukrainan tilanteen vaikutukset yrityksiin

Olemme koonneet pakotteisiin liittyvää tietoa, tietolähteitä ja toimintaohjeita tähän artikkeliin. Ukrainan kriisin laajennettua uusia pakotteita...

Lausunto: Hallituksen esitys ulkomaalaislain 5 luvun muuttamisesta

Työ- ja elinkeinoministeriö on pyytänyt ulkomaalaislain 5 luvun ja siihen liittyvien lakien uudistamisesta lausuntoa. Helsingin...