Tule mukaan nuorten kesätyötalkoisiin!

Tarvitsetko kesäksi kiireapua, haluatko motivoituneen kesätyöntekijän, ketterän käsi- ja jalkaparin tai kaipaatko kenties nuoren näkökulmaa ja osaamista some-asioissa?

Helsingin kaupungin Kesäseteli jaetaan tänäkin vuonna kaikille helsinkiläisille yhdeksäsluokkalaisille helmikuun alkupuolella.

Kesäseteli on nuorten, Helsingin seudun kauppakamarin, Helsingin yrittäjien ja Helsingin kaupungin yhteinen hanke, jolla tuetaan nuorten kesätyöllistymistä.

Helsingin kaupunki korvaa 300 euroa työnantajalle, joka palkkaa 9. -luokkalaisen nuoren kesätöihin kesäsetelillä 2.6.–11.8.2019 välisenä aikana.

Kesäsetelin ehdot

  1. Työpaikan ei tarvitse sijaita Helsingissä, mutta työnantajalla on oltava suomalainen Y-tunnus.
  2. Työtunteja tulee olla vähintään 60, josta palkkaa maksetaan vähintään 350€.
  3. Jos työtunteja on enemmän kuin 60, tulee palkankin olla suhteessa suurempi.
  4. Työtunteja on oltava vähintään 18h/viikko.
  5. Työnantaja maksaa normaalit työnantajamaksut.

Työnantaja tekee kesätyöntekijän kanssa työsopimuksen ja hoitaa normaalit työnantajan velvollisuudet. Kaupunki suosittaa työnantajaa käyttämään palkkauksen periaatteina alan työehtosopimusta ja edellyttää Vastuullinen Kesäduuni-kampanjan periaatteiden noudattamista.

Ilmoita avoimista kesätyöpaikoista

Voit ilmoittaa avoimista työpaikoista kohdennetusti Kesäsetelin nettisivun kautta.

Ilmoituksia otetaan vastaan koko kevään ajan aina kesäkuun alkupuolelle asti. Yrityksen ei tarvitse sijaita Helsingissä.

 

Tutustu Kesäseteliin

 

nuorten kesätyötalkoisiin, kiireapua, kesätyöpaikoista, Kesäseteliin, nuoren

Lue myös:

Yhdistys – tarvitsetko kesätyöntekijää?

Yleishyödyllinen yhdistys voi palkata nuoren työskentelemään esimerkiksi urheiluseuran tai kyläyhdistyksen kesätapahtumissa, somelähettilääksi, luonnonhoitotehtäviin tai vaikkapa seuralaiseksi senioreille. OP lahjoittaa yhdistykselle...
Edellinen artikkeli Luoteis-Uudellamaalla on nyt positiivista pöhinää Seuraava artikkeli Tunnista tosiasialliset edunsaajat!