Tue Vantaalaista

Yhteinen lahjakorttikauppa Vantaan alueen yrityksille

Vantaan paikalliset toimijat yhdistävät pikavauhdilla voimansa yritysten auttamiseksi. Tue vantaalaista -verkkokauppa on yrityksille riskitön alusta lahjakorttimyyntiin. Yritykset voivat jo ilmoittautua mukaan.

Vantaan kaupunki, YritysVantaa, Helsingin seudun kauppakamarin Vantaan toimisto ja Vantaan Yrittäjät laittavat pika-aikataululla pystyyn lahjakorttikaupan Vantaan alueen yrityksille. Mukaan lähteminen on tehty yrittäjille mahdollisimman helpoksi ja nopeaksi.

Verkkokaupassa yritykset voivat myydä lahjakortteja tuotteisiinsa tai palveluihinsa yhteisessä markkinapaikassa, ilman mittavia investointeja tai sopimuksia maksupalveluiden tarjoajien kanssa. – Haluamme vilpittömästi osaltamme auttaa alueen yrityksiä pitämään liiketoimintansa pyörimässä, luoda positiivista henkeä paikalliseen yhteisöön ja auttaa kaikkia selviytymään tämän haastavan ajan yli kohti valoisampaa tulevaisuutta, sivulla kerrotaan.


Ilmoittautuminen on parhaillaan auki, tule mukaan


Kaikki yritykset Vantaan seudulla voivat asettaa lahjakorttinsa tarjolle.
Lahjakorttikauppa aukeaa yleisölle mahdollisimman pian ensimmäisten yritysten lähdettyä mukaan.


Tue vantaalaista
-kirje yrityksille

Tutustu tarkemmin ja tule mukaan yhteiseen verkkokauppaan pienellä ylläpitokustannuksella.

Vantaalaiset toimijat yhdessä rintamassa

Aika on kortilla, joten yhteistyötahot laittoivat pyörät pyörimään ennätysnopeasti.

– Koronaepidemian aiheuttamat rajoitustoimenpiteet ovat suurelle osalle yrityksiä ennenkokemattomia ja taloudellisesti kestämättömiä. Tämä yhteinen Tue vantaalaista -hanke on yksi keino, jolla me kaikki voimme osaltamme tukea vantaalaisia yrityksiä läpi vaikean ajan, sanoo Helsingin seudun kauppakamarin Vantaan toimiston johtaja Ari Tulensalo.

– Pyrimme toiminnallamme auttamaan yrittäjiä luomaan vastuullista ja kannattavaa liiketoimintaa. Tätä verkkokauppaa moni pienyrittäjä on toivonut ja nyt siitä tulee totta, toteaa Vantaan Yrittäjien toimitusjohtaja Esa Mänttäri.

– Nopeiden ratkaisujen avulla meillä on mahdollisuus auttaa koronasta pahimmin kärsivät toimialat tämän shokin yli. Viikossa pystytettävä paikallinen verkkokauppa on hyvä esimerkki nopeasta ja tärkeästä tukitoimesta alueen yrityksille, sanoo YritysVantaan toimitusjohtaja Marketta Korhonen.

– Vantaan kaupunki tukee tärkeää ja ihailtavan nopeasti aikaansaatua kampanjaa vantaalaisyritysten tukemiseksi kertomalla kampanjasta kaupungin viestintäkanavissa. Poikkeustilanteessa syntyy myös poikkeuksellisen hienoja uusia avauksia, joissa tehdään yhteistyötä kaikkien hyväksi. Se tuntuu hyvältä, sanoo Vantaan kaupungin viestintäjohtaja Päivi Rainio.

– Monella ei ole mahdollisuutta investoida omaan verkkokauppaan, varsinkaan tänä myrskyisänä aikana. Tämän yhteisen ponnistuksen myötä jokaiselle pienyrittäjällekin syntyy riskitön väylä tulevan turvaamiseen, avaa verkkokaupan toteuttavan Viestintäliigan toimitusjohtaja Iiro Junnila.

Lisätiedot ja kysymykset

Kimmo Viljamaa
Vantaan kaupungin elinkeinopäällikkö
kimmo.viljamaa@vantaa.fi
p. 040 769 6538


Iiro Junnila 
Viestintäliigan toimitusjohtaja
iiro@viestintaliiga.fi

Lue myös

Vantaan Energia hakee kumppanien kanssa vauhtia päästövähennyksiin

Vantaan Energia kehitti kumppaneiden kanssa biovoimalan tehoa parantavan digitaalisen järjestelmän. Yhteistyönä syntyvät innovaatiot auttavat energiayhtiötä vähentämään päästöjä.

Vantaan innovaatiokilpailusta näkyvyyttä ja rahoitusta parhaille kaupunkikehittämisen ideoille!

Kilpailussa tarjoutuu aito mahdollisuus toteuttaa idea, johon ei ole käytettävissä omaa...

Business Vantaa auttaa yrityksiä tiedon ja palvelujen löytämisessä

Tavoitteena on menestyvä Vantaa, jossa yritykset kukoistavat ja kehittyvät. – Helsingin seudun kauppakamarin Vantaan alueyksikön...