Vientiyrityksen viisi tärkeää online-palvelua, mies tutkii palvelua. Viennin maatieto -palvelu

Vientiyrityksen viisi tärkeää online-palvelua

Tutustu viiteen tärkeään online-palveluun, kun yrityksessä mietitään viennin avaamista tai laajentamista uusille markkinoille, matkassa on huomioitava monta asiaa.

Team Finland -verkosto tarjoilee nyt viisi hyvää verkkopalvelua, joista yritys saa eväitä maailmalle menoon.

Team Finland Market Opportunities

Verkostomme maailmalla auttaa suomalaisia yrityksiä löytämään juuri parhaat mahdollisuudet liiketoiminnalleen. Kerromme näistä suoraan asiakkaillemme, mutta myös verkkosivuillamme. Jokaisella ilmoituksella on lisätiedon antaja.

Myyntiliidit (Sales Leads) kertovat ulkomaisten yritysten tarpeesta löytää toimittaja tietylle tuotteelle tai palvelulle.

Liiketoimintamahdollisuudet (Business Opportunities) kertovat laajemmista, markkinoiden muutosten avaamista bisnesmahdollisuuksista eri markkinoilla.

Muutosnäkymät (Future Watch) tarjoavat tietoa bisnesympäristön mahdollisista muutoksista eri maissa 2–5 vuoden aikajänteellä.

Maakatsaukset (Country Outlooks) perehtyvät eri maiden markkina- ja poliittiseen tilanteeseen.

Tutustu palveluun: Tietoa markkinoiden mahdollisuuksista

Maaluokituskartta

Viennin kohdemaan taloudellisen ja poliittisen tilanteen tunteminen on tärkeää vientikaupan onnistumiselle ja vaikuttaa rahoitukseen. Kartasta löydät jokaisen maailman maan tilanteen sekä Finnveran yhteyshenkilön yhteystiedot, jonka kanssa voit keskustella tarkemmin viennin kohdemaasta ja rahoituksesta.

Tutustu palveluun: Maaluokituskartta

KauppakamariTieto:
Ulkomaankauppa ja maatieto – palvelukokonaisuus

Viennin maatieto sisältää tiedot lähes 200 maan vaadittavista vientiasiakirjoista, vientirajoituksista ja pakotteista, EU:n solmimista vapaakauppasopimuksista ja niihin liittyvistä alkuperäselvityksistä, tuotekohtaisista todistusvaatimuksista sekä pakkaus- ja merkintämääräyksistä.

Palvelukokonaisuuden kaksi muuta teosta tarjoavat mm. käytännön neuvoja kansainvälisiin kuljetuksiin, tietoa toimituslausekkeista, maahantuonnista, maksutavoista ja yleisistä sopimusehdoista. Mukana on myös englanninkielisiä sopimusmallipohjia. Palvelun toteuttaja on Helsingin seudun kauppakamari.

Tutustu palveluun: Ulkomaankauppa ja Maatieto

Vientiasiakirjat.fi

Tämän valtakunnallisen kauppakamarien tarjoaman maksullisen palvelun kautta voi hakea Euroopan unionin yleisiä alkuperätodistuksia ja vahvistuksia ulkomaankaupan asiakirjoille kuten myyntilaskuille.

Tutustu palveluun: Vientiasiakirjat.fi

Ulkomaankaupan asiakirjat Helsingin seudun kauppakamarista

Ulkomaiset tahot voivat pyytää yritystä vahvistamaan tietyn asiakirjan kauppakamarissa. Pyyntö liittyy useimmiten ulkomaankaupan rutiineihin. Kauppakamari myöntää Euroopan unionin yleisiä alkuperätodistuksia, ATA carnet -tulliasiakirjoja ja CPD/China-Taiwan carnet’ieta. Muita yleisimpiä kauppakamarissa vahvistettavia ulkomaankaupan asiakirjoja ovat kauppalaskut, pakkausluettelot, hinnastot sekä erilaiset muut todistukset. Lisäksi kauppakamari antaa suosituksia vientiyrityksille, Full Confidence -todistuksia, Force Majeure -todistuksia ja muita erikoistodistuksia.

Yhteydenottopyyntö – kun haluat yhteyden ihmiseen

  • Digitaalisella lomakkeella antamiesi tietojen perusteella yhteydenottopyyntö ohjautuu tarpeeseesi sopivimmalle Team Finland -toimijalle – palvelulupauksemme on kaksi arkipäivää.
  • Viiden digipalvelun paketti löytyy nyt yhdestä osoitteesta Team Finland/Digipalvelut

Ota yhteyttä: Lähetä yhteydenottopyyntö. Team Finland verkoston esittely


Helsingin seudun kauppakamari palvelee

Kansainvälistymispalvelut ja -verkostot

Helsingin seudun kauppakamari on yrityksesi asialla kansainvälistymisessä. Palveluidemme, verkostojemme ja kontaktiemme kautta yrityksesi on osa globaalia yritysverkostoa.
Lue lisää

Digitaaliset palvelut

Haluamme tarjota jäsenillemme aina parasta mahdollista palvelua myös verkossa. Digitaaliset palvelumme KauppakamariTieto, Ammattikirjasto ja KoulutusOnline tarjoavat ajantasaista tietoa ja koulutusta missä tahansa ja milloin tahansa.
Lue lisää

Lue myös

Vuoden kauppakamarilainen on IT-palveluasiantuntija Laura Rausku

Kauppakamaripäivät keräsivät kaikkien Suomen kauppakamarien edustajat yhteen merelliseen Kotkaan. Ohjelma oli vallan mainio: katsauksia kauppakamarien...

Kannanotto: Helsingin seudun maankäytön, asumisen ja liikenteen suunnitelma MAL 2023 -luonnos

Helsingin seudun kauppakamarin kannanottona esitetään seuraavaa: Yleistä MAL 2023 on strateginen...

Koulutusten Netflixin tarina

Keväällä 2018 julkaisimme lyhyisiin videokoulutuksiin perustuvan KoulutusOnline-verkkokoulutuspalvelun. Asiakkaiden nopeasti ”koulutusten Netflixiksi” nimeämässä palvelussa oli aluksi verkkokoulutuksia noin...