Helsingin seudun kauppakamarin IT-palveluasiantuntija Laura Rausku valittiin Vuoden kauppakamarilaiseksi Kotkassa pidetyillä Kauppakamaripäivillä.

Vuoden kauppakamarilainen on IT-palveluasiantuntija Laura Rausku

Kauppakamarilaiset kokoontuivat Kauppakamaripäiville Kotkaan 14.–15.9. oppimaan yhdessä ja keskustelemaan ajankohtaisista asioista. Samalla palkittiin Vuoden kauppakamarilainen ja Vuoden Kauppakamari.

Kauppakamaripäivät keräsivät kaikkien Suomen kauppakamarien edustajat yhteen merelliseen Kotkaan. Ohjelma oli vallan mainio: katsauksia kauppakamarien toimintaan ja yhteiseen tekemiseen sekä innostavia puheita muutosagenteilta, kuten Henri Alénilta, Kouvolan Lakritsin Timo Nisulalta ja Ellun kanojen Taru Tujuselta.

Päivien kohokohta oli Aeronauticassa järjestetty yhteisillallinen, jossa palkittiin Vuoden Kauppakamari ja Vuoden kauppakamarilainen.

Iloksemme voimme kertoa, että IT-palveluasiantuntija Laura Rausku Helsingin seudun kauppakamarista valittiin Vuoden kauppakamarilaiseksi!

”Tuntuu hienolta! On upeaa saada kiitosta ja tunnustusta omasta työstä. Olen iloinen, että olen pystynyt auttamaan ja tukemaan ihmisiä omalla työpanoksellani, niin Helsingin seudun kauppakamarin toimistolla kuin koko kauppakamariryhmässä. Toki minulla on myös äärimmäisen kiitollinen ja nöyrä olo tästä kunniasta. Oma tapani on asettaa muiden tarpeet omien edelle, joten harvemmin tulee nostettua omia saavutuksia esiin. Olen todella otettu tästä”, kommentoi Rausku.

Rausku on ollut kauppakamariryhmän palveluksessa jo kymmenen vuotta. Matka IT-palveluasiantuntijaksi alkoi harjoittelusta. Tänä päivänä Rauskun tehtävät ovat monipuolisia ja sisältävät tukitehtäviä, järjestelmäkehitystä ja ylläpitoa.

”Tässä työssä jokainen päivä on erilainen. Tylsiä hetkiä ei tule eikä työ lopu kesken. Työn monipuolisuus ja ihmisten kohtaaminen puolestaan innostaa ja motivoi. Työskentelen jatkuvasti tukirajapinnassa eli pääsen kohtaamaan kollegoita ympäri Suomen”, Rausku jatkaa.

Rausku odottaakin innolla mitä syksy tuo tullessaan.

”Syksyn myötä perehdytettävää on riittänyt. Kauppakamareilla on aloittanut paljon uusia kollegoita ja meillä on tiimiinkin tullut uusi tekijä, ukrainalainen Uliana. Odotankin innolla mitä kaikkea pääsemmekin tämän syksyn aikana tekemään”, Rausku naurahtaa.

Laura Rauskun lisäksi tapahtumassa palkittiin Vuoden Kauppakamari, joka on Lapin kauppakamari.

Lue myös

Suomi tarvitsee metropolipolitiikkaa – MetropoliAreenalla fokuksessa on Helsingin seudun menestys

Helsingin seudun maapinta-ala on vain reilun prosentin koko Suomesta, mutta täällä...

Vuoden johtaja 2023 on Elisan toimitusjohtaja Veli-Matti Mattila

Helsingin seudun kauppakamarin Johtamisen ajankohtaispäivässä palkittiin johtajia. Neljättä kertaa jaetun Vuoden johtaja -tunnustuksen sai tänä...

Vuoden 2022 johtaja on Pekan Leipä Oy:n Arto Mussalo

Kauppakamari on palkinnut Vuoden johtajan 2022 Johtamisen ajankohtaispäivässä. Kolmatta kertaa jaettavan tunnustuksen saajia on voinut ehdottaa syksyn...