Ukrainan lippu ja sininen taivas.

Yhteistyömahdollisuuksia Ukrainassa

Ukrainalaiset yritykset etsivät aktiivisesti yhteistyömahdollisuuksia ulkomailta.

Helsingin seudun kauppakamari on mukana Enterprise Europe Networkissa, jonka tarjoamassa Yrityskontaktipörssissä on lähes neljänsadan ukrainalaisyrityksen yhteistyöhakuprofiili eri toimialoilta.

Maksuttomassa palvelussa profiileja voi hakea eri hakusanoilla. Jos kiinnostavia löytyy, ota yhteyttä een@chamber.fi, niin välitämme yritysten yhteystiedot. Voimme myös tehdä yrityksellesi oman profiilin, ja meillä on käytössämme myös muita kanavia kansainvälisten yrityskontaktien kartoittamiseen.

Kansainvälisten toimitusketjujen uudelleenjärjestelyyn ja uusien kontaktien löytämiseksi on tarjolla Supply Chain Resilience platform. Alustalla raaka-aineiden, komponenttien kuin myös tavaroiden ja palvelujen tarjoajat ja ostajat voivat verkottua.

Ukrainan kehittynyt ICT sektori on jatkanut kasvuaan, ja sillä on tärkeä merkitys Ukrainan talouden kannalta vaikeassa tilanteessa. Helsingin seudun kauppakamarin Enterprise Europe Network -yksikkö järjesti muiden toimijoiden kanssa huhtikuussa webinaarin suomalaisille ja ukrainalaisille ICT-alan yrityksille ja palvelujen ostajille. Lue ICT sector in Ukraine – resilient and fast developing sector providing high quality services -artikkeli tapahtumasta ja katso tilaisuuden tallenne. Seuraava online matchmaking tapahtuma päättyi toukokuun lopussa, ja siihen osallistui yhteensä 50 yritystä.

Enterprise Europe Networkin järjestämät muut Ukrainaan liittyvät alustat, joiden avulla voi löytää uusia business-mahdollisuuksia ja tukea ukrainalaisia yrityksiä.

Electric Energy Matchmaking Forum for Ukraine support | avoinna 21.9.2023 asti.

EU solidarity with Ukraine: Donation of energy equipment & Electric Energy Matchmaking Forum | avoinna 21.9.2023 asti.

EU-Ukraine Business Matchmaking Platform auttaa löytämään ratkaisuja maataloustuotteiden vientiin Ukrainasta | Avoinna 30.6.2023 asti.


Lue artikkeli Ajankohtaiskatsaus pakotteisiin – Mitä yrityksen on hyvä tietää juuri nyt? Voit katsoa myös tilaisuuden tallenteen, linkki löytyy artikkelista.

Lue myös:

Circular Economy Online Matching Week

Enterprise Europe Network -kumppaniorganisaatiot Suomessa ja Irlannissa järjestivät viikolla 22 kiertotalouden online matchmaking -tilaisuuden, johon osallistui noin 100 yritystä ympäri maailman. Tapahtumassa oli mahdollisuus tavata kahdenvälisissä online-tapaamisissa yrityksiä, jotka tarjoavat tai tarvitsevat ratkaisuja uusien liiketoimintamahdollisuuksien avaamiseksi kiertotaloudessa.

Tapahtuma oli Circular Economy Hotspot Dublin 2023 -tapahtuma sekä World Circular Economy Forumin (WCEF2023) virallinen sivutapahtuma Helsingissä, kuten myös samalla viikolla pidetty Kestävällä kehityksellä myyntikellot soimaan -seminaari. Jäsentapahtumien tallenteet

Vastuullisuudesta versoo myös parempaa bisnestä | Helsingin seudun kauppakamari (chamber.fi)

Circular Economy Online Matchmaking Week – Home (b2match.io)

Lue myös

Generaattoreiden ja lämmityslaitteiden keräys Ukrainaan tuotti hyvän tuloksen pääkaupunkiseudulla

Laitteet toimitetaan Ukrainaan maaliskuun aikana EU:n pelastuspalvelumekanismin kautta yhteistyössä Huoltovarmuuskeskuksen kanssa....

Neuvontapalvelut: Ukrainasta pakeneville tai Ukrainassa avun tarpeessa oleville annettujen lahjoitusten vapautus arvonlisäverosta

Ukrainan sotaa pakeneville tai Ukrainassa avun tarpeessa oleville henkilöille lahjoitettavien tai...

Työnteko-oikeus tilapäisen suojelun perusteella

Tilapäinen suojelu on tarkoitettu Ukrainasta sotaa pakeneville henkilöille.