Maarit Tarkiainen

Olen kokenyt yrittäjä ja liiketoiminnan kehittäjä. Työskentelen tällä hetkellä noin puolet ajastani Rinne & Partners -verkostossa kansainvälistymiseen sekä uutta kasvua tukeviin rahoituskierroksiin liittyvissä projekteissa, auttaen asiakkaitamme kasvattamaan omaa liiketoimintaansa. Loput ajastani työskentelen perustamani kaupan alan jakeluyrityksen parissa toimitusjohtajana sekä uusien liiketoimintamahdollisuuksien avaajana. Aloitimme liiketoiminnan Suomesta ja olemme sen jälkeen laajentaneet ensin Ruotsiin ja nyt Norjaan.

Minulla on laaja kokemus liiketoiminnan kehittämisestä yrittäjänä, konsulttina, asiantuntijana ja esimiehenä. Olen urani aikana työskennellyt monien eri alojen yritysten parissa mutta vahvin osaaminen minulla on kaupan alalta sekä ICT / SaaS -yrityksistä.

Lue myös

Rahoitusta tarjolla kestävän kehityksen innovaatioille

”Tulevaisuuden murroksessa pärjäävät vain sellaiset yritykset, jotka ovat kyvykkäistä innovoimaan ja muuttamaan liiketoimintamallinsa kestävän kehityksen mukaisiksi. Tähän...

Neuvontapalvelut: Kesällä voimaan tulevia työlainsäädännön muutoksia

Työturvallisuuslakiin on tulossa 1.6.2023 alkaen muutoksia, joiden taustalla on tavoite työllisyysasteen nostamisesta ja ikääntyvien työntekijöiden työurien pidentämisestä.