Nina From

Olen myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja sisällöntuotannon kokenut ammattilainen. Olen erittäin hyvä neuvottelemaan, kaupallistamaan ja kehittämään yhteistyötä eri tahojen kanssa. Minulla on kokemusta johtamisesta ja esimiestyöstä, projekteista ja muutosten läpivienneistä.

Liiketoiminnan kehittäminen on minulle kunnia-asia. Sen kehittäminen tarvitsee taustaksi hyvää strategiaa, selkeitä tavoitteita, sitoutuneisuutta, motivaatiota, rohkeita tekoja sekä asiakaskeskeistä toimintaa. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehtiminen on yksi tärkeimmistä tehtävistä.

Olen itseohjautuva, rohkea, innovatiivinen ja toimin ratkaisukeskeisesti. Haluan saada aikaan tuloksia lyhyellä ja pitkällä aikavälillä.

Olen ollut töissä startupista pörssiyrityksiin, säätiöistä yhdistyksiin. Kaikki toimintaympäristöt ja toimintamallit ovat hyviä, kokemusta ja näkemystä löytyy. Minulle on tärkeää luottamus ja tasavertainen, hyvä kohtelu.

Taustani on monipuolinen, monelta eri toimialalta ja vaihtelevien tehtävien parista. Kehitän itseäni työn ohella opiskelemalla (digiä, fasilitointia, tulevaisuuden ennakointia, rekryalaa…), olen kiinnostunut monenlaisista aiheista ja vaihtoehdoista. Minulla on näyttöjä ja lukuisa määrä suosittelijoita sekä erittäin laajat ja laadukkaat verkostot.

Etsin advisory boardia tai useita, joissa voin hyödyntää kaikkea sitä osaamista, jota minulla on antaa, verkostojen lisäksi. Myös hallituspaikat kiinnostavat.

Olin viimeksi kutsuttuna eduskunnassa jo toisen eri puolueen puheenjohtajan avustajana sijaisuutta hoitamassa (viimeksi myös eduskuntaryhmän pääsihteerinä). Sovin hyvin projekteihin, nopeisiin tilanteisiin sekä muutosten läpivientiin.

Opiskelen Metropoliassa digitaalisen datan hyödyntämistä mediassa, viestinnässä ja journalismissa ensi kesään 2022 saakka (työn ohella).

Ps. olen harrastanut 5 vuotta asuntosijoittamista. Lisäksi harrastan hyväntekeväisyyttä, liikuntaa sekä matkailua.

Verkostoidutaanhan!

Lue myös

Finnish AI Region EDIH: tekoälyn kärkihanke pk-yrityksille

Finnish AI Region EDIH-hankkeen tavoitteena on nopeuttaa ja laajentaa tekoälyn käyttöönottoa pienissä ja keskisuurissa yrityksissä....

Neuvontapalvelut: EU:n ja Uuden-Seelannin välinen vapaakauppasopimus tullut voimaan

Vapaakauppasopimus poisti heti voimaantullessaan suurimman osan tullimaksuista EU-maiden vienniltä Uuteen-Seelantiin. Näin myös suomalaisten tuotteiden viennistä...

Hallituksen on huolehdittava ammatillisen koulutuksen kyvystä vastata yritysten tarpeisiin

Leimallista tilanteelle on, että yritysten pula osaavista tekijöistä koskee korkeakoulutettujen ohella...