KAUPPAKAMARI nyt on Helsingin seudun kauppakamarin paperinen lehti, josta tehdään myös digitaalinen versio. Lehden artikkelit löytyvät myös kauppakamarin kotisivuiltamme verkkolehden muodossa.

KAUPPAKAMARI nyt -lehti nostaa digitaalisen turvallisuuden esiin

Tuoreen KAUPPAKAMARI nyt -lehden teemana on digitaalinen turvallisuus. Miten yritysten kannattaa laittaa kyberturvansa kuntoon? Mitä koronakriisi on tuonut yritysten riskienhallintaan?

Koronakriisi on muuttanut kertarysäyksellä palveluyrittäjien tilannetta. Kehitystoimiin ja uusien toimintatapojen omaksumiseen on lähdetty raketin lailla, kun pandemiakriisi on pistänyt asiat uusiksi. S-ryhmän riskienhallinnan päällikkö Mikko Koskinen kertoo lehdessä S-ryhmän kriisijohtamistoimista.

– Kattava tilannekuva on kaikki kaikessa, Koskinen sanoo KAUPPAKAMARI nyt -lehdessä. Yhä suurempi osa yritysten toiminnoista on siirtynyt koronakriisissä verkkoon. Terästäytyminen tietoturva-asioissa onkin nyt yrityksille erityisen ajankohtaista, kun etätyö- ja seminaarit hoituvat verkossa.

– Tietoturvan tasoa kannattaa nyt nostaa yrityksissä, sanoo KPMG:n tietoturva-asioista vastaava johtaja Timo Piiroinen. Asianajaja Kaj Aaltonen painottaa kirjoituksessaan tietoverkkojen turvallisuutta ja niiden käytön sopimisen tärkeyttä. Kerromme lehdessä myös, miten Apocalyptica on hyödyntänyt kauppakamarin myöntämiä ATA carnet -tulliasiakirjoja reissatessaan ympäri maailman.

Espoon kaupunkirata on nytkähtänyt eteenpäin, kertoo Espoon elinkeinojohtaja Tuula Antola ja Espoon kauppakamarin aluejohtokunnan puheenjohtaja Olli Huotari valottaa sitä, miksi Espoo on vetovoimainen yritysalue.

KAUPPAKAMARI nyt -lehti

Suunnittelemme lehdenkin osalta jo ensi vuotta. Miten KAUPPAKAMARI nyt -lehti voisi tukea jäsenyrityksiämme ja lisätä yhteiskunnallista keskustelua?

Voit osallistua kyselyyn ja kertoa mitä mieltä olet paperisesta lehdestämme,
jonka uusin numero on jaettu yrityksille viikolla 38.

Mikäli paperinen KAUPPAKAMARI nyt -lehti ei ole juuri sinua tavoittanut, voit katsoa ja lukea lehtemme digiversiona ja vastata kyselyyn.

Turvallista syksyä!

Tiina Tikander
päätoimittaja
KAUPPAKAMARI nyt

Lue myös

Arvioimme: pääkaupunkiseudulla lopetti viime vuonna ennätysmäärä yrityksiä

Suomessa lopetti arviolta 31 000 yritystä viime vuonna. Pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen) lopettaneita yrityksiä...

400 luottamushenkilöä antaa aikaansa elinkeinoelämän yhteiseksi hyväksi ja Helsingin seudun menestyksen edistämiseksi  

Helsingin seudun kauppakamarissa sisällöt kumpuavat suoraan elinkeinoelämän parhailta asiantuntijoilta, jäsenyritysten edustajilta,...

Kannanotto: Helsingin seudun maankäytön, asumisen ja liikenteen suunnitelma MAL 2023 -luonnos

Helsingin seudun kauppakamarin kannanottona esitetään seuraavaa: Yleistä MAL 2023 on strateginen...