Helsingin seudun kauppakamari, KauppakamariNYT, monikanavatuotantoa striimaten

Kauppakamarin Vuosikirja 2020 ja KAUPPAKAMARI nyt -lehti

Jäsenyrityksille ja yhteistyökumppaneille on 6.4. postitettu Vuosikirja 2020 ja KAUPPAKAMARI nyt.

Maailma on muuttunut nopeasti kuukauden sisällä ja lehden sisältöä on suunniteltu jo ennen näin nopeasti etenevää kriisiä. Toivomme, että huomioitte tämän lukiessanne vuoden ensimmäistä KAUPPAKAMARI nyt -lehteä.

Vuosikirja 2020

Vuosikirja on hyödyllinen tietopaketti ja kätevä hakemisto, joka sisältää muun muassa elinkeinoelämää koskettavia ajankohtaisia artikkeleita, tietoa kauppakamarin edistämistä hankkeista ja toiminnan vaikuttavuudesta.

Kirjassa ovat listattuna kaikki Helsingin seudun kauppakamarin yli 7000 jäsenyritystä.

Vuosikirja tavoittaa Helsingin seudun tärkeimmät noin 9000 yrityksen ja yhteisön päättäjät ja vaikuttajat. Valtaosa lukijoista kuuluu johtoon tai ylempiin toimihenkilöihin. Vuosikirja on postitettu kaikkiin jäsenyrityksiin huhtikuussa 2020 ja löytyy myös digiversiona, joka on luettavissa täältä Vuosikirja 2020

 

Lue myös

Uusi Kauppakamarilehti tarjoilee keinoja osaajapulan ratkaisemiseen

Kauppakamarilehden ilme uudistui ja samalla teimme lehdestä entistä saavutettavamman. Nyt voit myös kuunnella lehden artikkelit.

Kauppakamarin syyskausi käynnistyi

Uutuuskirjoja, koulutuksia, seminaareja – Kauppakamarin syyskausi starttasi Kauden avajaisten lämpimissä tunnelmissa perjantaina 26. elokuuta 2022.

Mall Voice – jäsenedut kuuluviin yrityksessä kaikille

Tänä vuonna Mall Voicessa herättiin pohtimaan sitä, miten kauppakamarin jäsenyyttä voitaisiin hyödyntää aktiivisemmin ja miten varmistettaisiin se,...