Kolme naista pöydän ympärillä. Kasvu Open.

Kiinnostaako yrityksen kasvu – hae mukaan Kasvupolku®-sparrausohjelmiin

Haku Kasvu Openin Kasvupolku®-sparraukseen käynnistyi 14.2.2022. Kasvupolulle voivat hakea mukaan yritykset, jotka ovat kiinnostuneita liiketoiminnan kasvattamisesta ja kehittämisestä.

Sparrauksessa yritykset saavat apua muun muassa koronapandemiasta selviämiseen, rahoitusosaamisen kartuttamiseen sekä myyntiin ja markkinointiin. Sparraus on maksutonta kaikille mukaan valituille yrityksille.

Helsingin seudun kauppakamari on mukana kumppanina Keski-Uudenmaan ja Pääkaupunkiseudun Kasvupolku® -ohjelmissa.

Johtaja Marko Silen kauppakamarista kannustaa yrityksiä tutustumaan Kasvupolku®-sparraukseen ja hakemaan mukaan.

– Kasvupolku®-sparrauksesta voi löytää uutta vaihdetta liiketoiminnan kasvuun. KasvuOpen on maan suurimpia kasvuyritystapahtumia. Se koostuu noin 25 alueellisesta tai teemallisesta Kasvupolusta, johon yritykset hakevat. Joka polulle otetaan mukaan 15 yritystä, jotka saavat kaksi päivää maksutonta sparrausta lähes 1 000 asiantuntijan verkostosta. Parhaat valitaan loppukilpailuun, jossa on tarjolla lisää sparrausta sekä runsaasti näkyvyyttä ja kontakteja, Silen sanoo.

Keski-Uudenmaan ja Pääkaupunkiseudun Kasvupolkuja® ovat järjestämässä kauppakamarin lisäksi Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupungit sekä alueen ammattikorkeakoulut.

Valinnat Kasvupolku®-yrityksistä tekee Kasvupolun tuomaristo. Kauppakamarin johtava asiantuntija Riikka Vataja on mukana Keski-Uudenmaan tuomaristossa.

– Helsingin seudulta on joka vuosi hakenut mukaan erittäin lupaavia yrityksiä. Sparrausohjelmat sopivat kaikille kasvuhaluisille pk-yrityksille, Vataja korostaa.

Hakuaika Keski-Uudenmaan ja Pääkaupunkiseudun Kasvupolulle® on 14.2.–20.3.2021. Lisätietoja ja hakemuslomakkeen voi täyttää Kasvu Openin verkkosivuilla.


Vuoden 2021 kasvuyritykset ovat Luomoa Oy ja Unikie Oy

Vuoden 2021 kasvuyritykseksi pienten yritysten sarjassa valittiin Luomoa Oy. Keskisuurten yritysten sarjan Vuoden kasvuyritys on Unikie Oy.
Lue artikkeli

Ajankohtaista

Ajankohtaista – hyötytietoa yrityksille.
Lue lisää

Kelluvaa kasvuyrittäjyyttä

Rakennusmaa kaupunkialueilla käy vähiin, mutta sen ei tarvitse pysäyttää rakentamista. Tämä oivallettiin muutama vuosi sitten helsinkiläisessä Bluet Ltd -kasvuyrityksessä.
Lue artikkeli

Lue myös

Hae nyt Kasvu Openin Kasvupolku®-sparrausohjelmiin pääkaupunkiseudulla ja Keski-Uudellamaalla

Kasvu Open on Suomen suurin yritysten kasvun sparraaja, jonka visiona on...

Hakuaika Kasvu Openin Kasvupolku®-sparrausohjelmiin on alkanut!

Kasvu Open on Suomen suurin yritysten kasvun sparraaja, jonka visiona on auttaa jokaista suomalaista kasvuhaluista...

Helsingin seudun kauppakamari on mukana Kasvu Openin Kasvupolku®-sparrausohjelmassa

Kasvu Open on Suomen suurin yritysten kasvun sparraaja, jonka visiona on auttaa jokaista suomalaista kasvuhaluista...