Artikkelikuva

Pääkaupunkiseudun Kasvupolku®: Lupaavimmat kasvuyritykset ovat Kotopro ja High Metal

Tuomariston arviointi- ja valintakriteerit lupaavimpien yritysten valintaan olivat: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt. Kriteerit ovat samat kaikilla Kasvu Openin Kasvupoluilla.

Kotopro tarjoaa modernin dokumentointityökalun muun muassa rakentamisen, kiinteistöalan ja teollisuuden tarpeisiin. Kotopron työkalulla voit sanella, kirjoittaa, valokuvata, tuottaa ja jakaa dokumentteja sekä allekirjoittaa asiakirjoja digitaalisesti paikasta ja laitteesta riippumatta.

Tuomaristo koki, että Kotopro on hyötynyt sparrauksesta. Yrityksellä on hyvät skaalautumismahdollisuudet ja potentiaalia kansainvälisille markkinoille. Kotopro tarjoaa ratkaisun tunnistettuun ongelmaan. Tuomaristo arvosti yrityksen näyttöjä – Kotopro on onnistunut vakuuttamaan tuomariston ja sparraajat.

High Metal on erikoistunut kehittämään ja valmistamaan ruostumattomasta ohutlevystä prosessilaitteita ja komponentteja teollisuuden aloille. Vastuullisesti toimiva perheyritys on tuottanut älykkäitä ratkaisuja ruostumattomasta teräksestä yli 70 vuoden ajan.

Tuomaristo arvosti High Metalin perinteisen teollisuusalan vankkaa historiaa ja toteutuskykyä. Yrityksen brändi on kunnossa ja kasvusuunnitelma selkeä. Nuorelta yrittäjältä löytyy kasvun nälkää, ja katse on tulevaisuudessa. Tuomariston mukaan 72-vuotias startup ansaitsee jatkopaikkansa.

Katso: Mikä on Kasvupolku®?
Katso: Pääkaupunkiseudun Kasvupolku®-sparraukseen osallistuneet yritykset

Lue koko juttu: Pääkaupunkiseudun kasvupolku

Lue myös

Kasvu Openin Kasvupolku® ohjelmiin valittiin yli 200 yritystä

Kasvu Open on Suomen suurin yritysten kasvun sparraaja, jonka visiona on auttaa jokaista suomalaista kasvuhaluista...

Hae nyt Kasvu Openin Kasvupolku®-sparrausohjelmiin pääkaupunkiseudulla ja Keski-Uudellamaalla

Kasvu Open on Suomen suurin yritysten kasvun sparraaja, jonka visiona on...

Hakuaika Kasvu Openin Kasvupolku®-sparrausohjelmiin on alkanut!

Kasvu Open on Suomen suurin yritysten kasvun sparraaja, jonka visiona on auttaa jokaista suomalaista kasvuhaluista...