Kirjakulma – Arvojen merkitys johtamisessa

Tämänkertaisessa Chambercastissa kirjailija Jukka Saksi keskustelee arvojen merkityksestä johtamisessa yhdessä Helsingin seudun kauppakamarin tuottaja Taina Parviaisen kanssa.

Saksi on kirjoittanut Arvovalta-kirjan, jossa käsitellään arvojen hyödyntämistä 2020-luvun johtamis- ja asiantuntijatyössä.

Miten Saksi päätyi omalla urallaan aiheen pariin? Minkälaisissa tilanteissa hän on joutunut punnitsemaan omia arvovalintojaan?

Podcastissa käydään läpi myös tulevaisuuden mahdollisia trendejä, kuten arvohakkerointia, ja puhutaan johtajien kokemista haasteista, kun he pohtivat arvoihin perustuvia valintojaan.

 Jukka Saksi toimii valmentajana ja viestintäkonsulttina Johtaja on Media! -yrityksessä.

Lue myös:

Lähtölaukaus hallitusmatkalle kauppakamarin kanssa

Itse haluan ottaa nuoren polven työelämävaikuttajana varaslähdön hallitustyöskentelyn saloihin ja tavoitteekseni olen asettanut hallitustyöhön mukaan pääsemisen seuraavan viiden vuoden sisällä....
Edellinen artikkeli Kauppakamarien asiakkaat huipputyytyväisiä uudistuneeseen vientiasiakirjapalveluun Seuraava artikkeli Kauppakamarin talouskatsaus: Velankasvua hillitsevät toimet ovat Suomessa hakusessa