Mediapool palkitsi pikkujouluissaan käyttöliittymäsuunnittelija Mina Nytorpin korkean luokan asiakastöiden kädenjäljestä ja asiakkaiden kokonaisvaltaisesta huomioimisesta.

Mediapool palkitsi Vuoden työntekijän asiakkaiden kokonaisvaltaisesta huomioimisesta

Ansiomerkin voi luovuttaa vapaamuotoisesti vaikka ulkona vietetyssä henkilöstötapahtumassa.  Mediapool palkitsi pikkujouluissaan käyttöliittymäsuunnittelija  Mina Nytorpin korkean luokan asiakastöiden kädenjäljestä ja asiakkaiden kokonaisvaltaisesta huomioimisesta. 

Vuoden työntekijä -ansiomerkki taipuu kaikkien yritysten tarpeisiin. Nytorp seisoo laiturilla hymyillen Vuoden työntekijä -ansiomerkki takin rinnukseen kiinnitettynä ja kohottaa kuoharilasia. Käyttöliittymäsuunnittelija Mina Nytorp sai joulukuussa 2020 Vuoden työntekijä -ansiomerkin.

Mediapool tekee verkkosivustoja ja -palveluita sekä sisällöntuotantoa yritys- ja yhdistysasiakkailleen.

Toimitusjohtaja Rami Lappalainen kertoo yrityksen saaneen alkunsa vuonna 2013, jolloin elettiin vahvaa perinteisen ja digitaalisen median murrosvaihetta. Hän tajusi, että murros tulee olemaan yllättävän vahva ja että itse kunkin on uusiuduttava.  

– Totesin, että tilanteessa voisi olla ainekset hyödyntää työelämässä opittuja käytänteitä digitaalisella  puolella.  Ajatuksena yrityksen perustamisessa oli yhdistää tekninen osaaminen ja digitaalisessa kanavassa puhuttelevat sisällöt keskenään, sanoo Lappalainen. 

Mediapoolin agenda on toimia asiakkaan markkinoinnin ja viestinnän digitaalisen ajan tukiverkostona. Lappalainen itse on mukana myynnin lisäksi asiakkaiden digistrategian suunnittelussa.  – Asiakkaalla on tavoite, jonka saavuttamiseksi mietitään ratkaisua. Ideat voivat muuttua suunnittelun jälkeen, kun löydetään toimiva ratkaisu, Lappalainen kertoo. 

Erityinen kiitos hyvin tehdystä työstä 

Työntekijöistä pidetään Mediapoolilla huolta varmistamalla päivittäin, että kaikilla on kiva tehdä töitä. Lisänä huomioimiseen Lappalainen keksi viime pikkujouluja järjestäessään ottaa vuosittaiseksi käytännöksi kiittää ja palkita hieman juhlavammin. Hän halusi erityisellä tavalla osoittaa, että työntekijä on suoriutunut hyvin. 

Lappalainen valitsi ansiomerkeillä kiittämisen, sillä se on hänen mukaansa vaalittava arvostuksen osoitus, joka muistetaan läpi elämän. 

Merkin myöntämistä Lappalainen perustelee seuraavasti: – Minan asiakastöiden kädenjälki on ollut korkean luokan muotoilua. Häneen on aina myös syvä luottamus siinä, että annettu työ tulee tehdyksi ja että asiakkaalla on hyvä olla. 

Ansiomerkin saaminen oli täysi yllätys Nytorpille: Tuntuu mukavalta saada arvostusta tehdystä työstä. On ihan parasta, että saa tehdä töitä laajalle asiakaskunnalle ja hyödyntää omaa osaamistaan niin visuaalisessa suunnittelussa kuin teknisten pulmien ratkomisessa. Koen, että aito kiinnostus ja heittäytyminen asiakkaan projekteihin on oman onnistumisen edellytys.

Vaikka asiakkailta saatu palaute on ollut hyvää, omia taitojaan epäilee hetkittäin. Yksin en tässä selviäisikään, vaan iso osa on meidän kaikkien ansiota – kaikki tukevat toisiaan ja toistensa osaamista. Kaikki on pienessä yrityksessä saumatonta yhteistyötä, Nytorp kertoo. 

Luovutustilaisuus ulkona vietettyjen pikkujoulujen yhteydessä oli hyvin vapaamuotoinen. Lappalainen kävi läpi menneen vuoden pähkinänkuoressa niin yrityksen kuin henkilökunnan osalta. Jokaiselta työntekijältä nostettiin hyviä asioita esiin ja Nytorpille luovutettiin Vuoden työntekijä -ansiomerkki.

Nytorp on kiitollinen hyvästä työyhteisöstä.  – Jokainen voi olla oma itsensä. Molemminpuolinen luottamus on tärkeää, Nytorp sanoo. 

Kauppaikamarin jäsenet ja asiakkaat ovat työn suola – Mari Tuoviselle 30 vuoden ansiomerkki.

Pohjois-Karjalan kauppakamarin koulutus- ja palvelupäällikkö Mari Tuoviselle myönnettiin 30 vuoden ansiomerkki työskentelystä kauppakamarissa. Tuoviselle on muodostunut laaja verkosto niin Pohjois-Karjalassa kuin kauppakamareissa ympäri Suomen. Lue juttu: Kauppakamarin jäsenet ja asiakkaat ovat työn suola

Miten ansiomerkkiä haetaan?

Ansiomerkkiä haet vaivattomasti sähköisellä hakemuslomakkeella. Hakemuksen käsittelyyn ja ansiomerkkien toimittamiseen on hyvä varata muutamia viikkoja. Lue lisää: Ansiomerkit.fi

Ansiomerkki on ajan kestävä tapa osoittaa arvostusta työntekijää kohtaan. Vuosimerkillä voi kiittää työvuosista saman yrityksen palveluksissa. Vuosimerkkejä myönnetään 10 palvelusvuodesta alkaen.

Lue myös

Neuvontapalvelut: Yhteenvetoa ja poimintoja yritysverotuksen viimeaikaisista muutoksista

Uuden hallitusohjelman kynnyksellä on hyvä hetki katsoa taaksepäin ja käydä läpi niitä veromuutoksia, joita on tehty edellisellä hallituskaudella.

Neuvontapalvelut: Yleisiä väärinkäsityksiä vuosiloma-asioissa (päivitetty)

Lomakausi lähestyy kovaa vauhtia, ja nyt onkin sopiva aika muistuttaa muutamasta yleisestä vuosilomiin liittyvästä väärinkäsityksestä. Tämän luettuasi tiedät, miten toimia jatkossa oikein.