Vanha Porvoo

Itä-Uudenmaan yrityspalkinto 2021 kilpailu käynnistyy – Oletko onnistuneesti hyödyntänyt sosiaalista mediaa?

– Maailma muuttuu ja samalla myös vaikuttamisen keinot. Sosiaalisen median maailma on osa meidän jokapäiväistä elämäämme, myös yrityksille. Haemme alueeltamme yritystä, joka on onnistuneesti hyödyntänyt sosiaalista mediaa oman yrityksensä menestystä rakentaessaan, sanoo palkintolautakunnan puheenjohtaja Mauri Molander.

Yritykset voivat käyttää sosiaalista mediaa esimerkiksi yrityskuvan rakentamiseen, työnantajamielikuvan luomiseen, viestien välitykseen asiakkaille, palautteen keräämiseen ja myynnin vauhdittamiseen. Some luo mahdollisuuden yrityksille viestiä nykyisten ja uusien asiakkaiden kanssa ja somen kautta yritysten on helppo jakaa tarjouksia tai kuulumisia.

– Sosiaalinen media on myös väline, joka kannustaa asiakkaita vuorovaikutukseen ja yrityksen tuotteiden tai palveluiden ostamiseen. Somen avulla voimme luoda henkilökohtaisemman suhteen asiakkaiden kanssa, Molander jatkaa.

Käyttämällä useita erilaisia some-kanavia kykenee yritys erottautumaan kilpailijoistaan. Sosiaalista mediaa voidaan käyttää myös vahvistamaan siteitä yhteistyökumppaneihin. Lisäksi yritykset hyödyntävät sosiaalista mediaa ulkoisessa ja sisäisessä viestinnässä.

Itä-Uudenmaan yrityspalkinnolla halutaan vuosittain korostaa yritysten merkitystä yhteiskuntamme hyvinvoinnin rakentajana.

– Yritykset ovat merkittäviä työllistäjiä ja olemme Itä-Uudellamaalla hyvällä kasvualueella, Molander muistuttaa.

Itä-Uudenmaan yrityspalkinto julkistetaan ja jaetaan 12.5.2021 Itä-Uudenmaan kauppakamariyksikön Elinkeinoaamussa.

Lisätietoja

Itä-Uudenmaan kauppakamariyksikön yrityspalkintokirje 2021
Östra nylands handelskammarenhets företagspris 2021

Lue myös:
Edellinen artikkeli Koulutusten ja tapahtumien toteutus jatkuu toistaiseksi etänä Seuraava artikkeli Etelä-Suomen avi korjaa 26.2.2021 päätöstään lasten harrastustoiminnan osalta