Helsingin seudun kauppakamarin sisääntulo Kalevankatu 12

Kauppakamarin Helsinki School of Business -kauppakorkeakoulun uusi hallitus nimitetty

Helsingin seudun kauppakamarin omistukseen siirtyneen HELBUSin hallitus on nimitetty. Uusi hallitus aloittaa työnsä syksyn 2022 aikana.

Helsinki School of Business eli HELBUS on Helsingissä sijaitseva yksityinen kauppakorkeakoulu, jossa voi suorittaa englantilaiset kauppatieteiden kandidaatin ja maisterin (MBA) tutkinnot. Tutkinnot myöntää koulun yhteistyökumppani, Northamptonin yliopisto. Helsinki School of Business (HELBUS) siirtyi Helsingin seudun kauppakamarin omistukseen 6.7.2022 ja toimii Kauppakamarin tytäryhtiönä.

HELBUSin hallituksen puheenjohtajana aloittaa hallitusammattilainen Leena Saarinen ja hallituksen jäseninä aloittavat rehtori ja toimitusjohtaja Antti Loukola, yrittäjä ja väitöskirjatutkija Ghita Wallin, toimitusjohtaja Hannu-Matias Nurmi, toimitusjohtaja Kai Kaasalainen, johtaja Juho Poutiainen, professori Petri Parvinen, markkinointi-, viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Tuuli Kousa sekä Kauppakamarista palveluliiketoiminnan johtaja Antti-Pekka Hulkko ja resurssijohtaja Risto Sundell.

“HELBUSin hallituksen jäsenillä on yhdessä laaja kokemus ja osaaminen liike-elämästä, hallitustyöskentelystä, osaamisen kehittämisestä ja kansainvälisestä koulutuksen kentästä. Olen iloinen siitä, että saamme tämän kokemuksen HELBUSin käyttöön. Toivotan uudet hallituksen jäsenet lämpimästi tervetulleiksi antamaan panoksensa Suomen osaajapulan ratkaisemiseksi”, Helsingin seudun kauppakamarin toimitusjohtaja Pia Pakarinen sanoo.


Helsingin seudun kauppakamari vauhdittaa yritysten kestävää menestystä Helsingin seudulla ja on Pohjoismaiden jäsenmäärältään suurin kauppamari, johon kuuluu yli 7 000 yritystä ja organisaatiota 21 kunnan alueella. Kauppakamari tekee vaikuttamistyötä yhteistyössä alueen kuntien, julkisen sektorin ja elinkeinoelämän kanssa sekä tarjoa yrityksille koulutuksia, verkkopalveluja, ammattikirjoja ja verkostoitumista. HELBUS vahvistaa Kauppakamarin kykyä tuottaa englanninkielisiä, kansainvälistymistä tukevia palveluja yrityksille.


Lisätietoja:

Pia Pakarinen, Helsingin seudun kauppakamari, toimitusjohtaja
pia.pakarinen@helsinki.chamber.fi, p. 040 529 4989

Kari Jääskeläinen, Helsinki School of Business, toimitusjohtaja,
kari.jaaskelainen@helbus.fi, p. 040 501 7627

Lue myös

Hae Kauppakamarin stipendiä MBA-opintoihin nyt – Haku päättyy 31.10.2023

Kauppakamari ja HELBUS Helsinki School of Business etsivät ammattilaista, joka haluaa viedä osaamisensa uudelle tasolle...

Kauppakamari myöntää stipendin korkeatasoisiin MBA-opintoihin – Hae nyt!

Kauppakamari ja HELBUS Helsinki School of Business etsivät ammattilaista, joka haluaa viedä osaamisensa uudelle tasolle...

MBA-tutkinnon suorittamiseen on monia hyviä syitä! 

MBA auttaakin molempiin tavoitteisiin erittäin hyvin. Helsingin seudun kauppakamarin kokonaan omistamassa HELBUS Helsinki School of Businessissa tarjottavassa...