Artikkelikuva

Tervetuloa Ennakointikamarin ajankohtaisaamuun

Helsingin seudun kauppakamarin koordinoima Ennakointikamari kokoaa työssään yhteen työ- ja elinkeinohallinnon, yritykset, oppilaitokset ja aluehallinnon tuottaessaan tietoa ja etsiessään ratkaisuja osaamiseen ja työvoimaan liittyen.

Ennakointikamari pitää kaksi kertaa vuodessa kaikille avoimen Teams-ajankohtaiskatsauksen. Kevään 2023 ajankohtaissessio pidetään tiistaina 16.5. klo 9:00 – 10:00.   

Projektipäällikkö Olli Oja käy aamutuokiossa läpi Helsingin seudun näkymiä keväällä 2023. Miltä yritysten tilanne näyttää? Mitä työvoiman kysynnässä tapahtuu?   

Lisäksi poimintoja muun muassa jatkuvaan oppimiseen liittyen. Ennakointikamarin kesäkuussa ilmestyvä tilannekatsaus tarkastelee jatkuvan oppimisen opiskelijoita tarkemmin ja Olli tarjoilee tässä aamussa nostoja näistä huomioista. 

Tervetuloa linjoille kuulemaan ja keskustelemaan Helsingin seudun osaajanäkymistä! 

Pääset liittymään Teamsiin tästä.


Lisätietoja:

Olli Oja,
projektipäällikkö
Ennakointikamari
050 5647586

Lue myös

Suomi tarvitsee metropolipolitiikkaa – MetropoliAreenalla fokuksessa on Helsingin seudun menestys

Helsingin seudun maapinta-ala on vain reilun prosentin koko Suomesta, mutta täällä...

Osaajapulaan tarvitaan yhteistyötä ja yrityslähtöisiä opintopolkuja

Pitkän ja piinavan koronakurimuksen yhtenä valopilkkuna on ollut Suomen varsin suotuisia suhdannetilanne. Pandemian alussa uhkana...

Ennakointikamarin tilannekatsaus tarkastelee Uudenmaan työllisyyttä ja osaamistarpeita

Koronapandemia on iskenyt kovaa Uudellemaalle ja vaikutukset työllisyyteen ovat täällä selvästi muuta maata suurempia. Työvoiman...