Artikkelikuva

NYT on naistenpäivä

Naistenpäivän kunniaksi KauppakamariNYT:iin tehtiin kooste vahvoista naisista ja sisällöistä, joita on ollut esillä omassa mediassamme. Löydät mielenkiintoisia ja inspiroivia nostoja myös sosiaalisen median kanavistamme!

Naistenpäivää on juhlittu kansainvälisesti jo hieman ennen kuin yli satavuotias Helsingin seudun kauppakamari perustettiin. Jatkamme tänäkin päivänä tasa-arvon ja menestyksen edistämistä.


Työsuhdeasioiden syväosaaja: 

Kootut kysymykset henkilökuntaeduista 

Henkilökuntaedut herättävät paljon kysymyksiä työnantajien keskuudessa. Mitä pitää tietää muistamisten verovapaudesta tai etujen tasapuolisuudesta? 
Lakimies Kati Mattinen tekee vaikeistakin asioista helppoja ja valottaa etuihin liittyviä kiemuroita artikkelissaan
Kootut kysymykset henkilökuntaeduista.  


Asiakasyritys äänessä:

Katse aina eteenpäin 

Jungle Juice Barin koronavuosi on ollut haasteellinen, mutta positiivinen energia on vienyt yritystä eteenpäin. Kasvuyrityksen oivalluksiin voi tutustua toimitusjohtaja Elli Holapan haastattelussa NYTissä Katse aina eteenpäin 


Yritysvastuu vaikuttaa kaikkien yritysten agendalla  

Chambercast-podcastin kirjakulmassa Helsingin seudun kauppakamarin tuottaja Taina Parviainen keskustelee yritysvastuun konkareiden Terhi Koipijärven ja Sari Kuvajan kanssa yritysvastuukysymyksistä. 
Miksi yrityksissä on tapahtunut ilmastoherääminen? 

Vastuullisuutta ei käsitellä enää vain sivuhuoneissa vaan se on noussut kulmahuoneiden agendalle. Kuuntele Chambercast
Tutustu kirjaan: Yritysvasuu 2.0 – Johtamisen uusi normaali 

Chambercastissa kuunneltavissa myös Pirjo Suhosen Menestyvät naiset -sarja!Kauppakamarin hallituksen puheenjohtaja:

Maailma täytyy saada avautumaan 

Anni Vepsäläinen on Helsingin seudun kauppakamarin puheenjohtaja. Anni puhui kauppakamarin valtuuskunnan kokouksessa 14.1.2021

Korona on iskenyt Helsingin seudulle kovaa. Eri toimialat ovat pandemiakriisissä erilaisessa tilanteessa. Kauppakamarin hallituksen puheenjohtaja Anni Vepsäläisen avaa tilannetta artikkelissa
Maailma täytyy saada avautumaan


Johtajuuden naiskamari sparraa ja inspiroi naisverkostoa 

Johtajanainen kantaa vastuuta itsestään ja tiiminsä menestyksestä, kasvusta ja hyvinvoinnista. Pari kertaa vuodessa järjestettävä Johtajuuden naiskamari tarjoaa omakohtaisia johtajakokemuksia ja puhetta johtajuuden mahdollisuuksista ja haasteista.  


Immateriaalioikeudet kiinnostavat johtajanaista 

Helsingin seudun kauppakamarin Enterprise Europe Networkin päällikkö Maija Kärkäs avaa kansainvälistyville yrityksille reittejä maailmalle. Huolella laaditut sopimukset suojaavat tuotteita ja palveluja. Kun tarvitset lisätietoja ja neuvoja immateriaalioikeuksista, lue artikkeli Kolme kysymystä immateriaalioikeuksista.


Asiakasyritys äänessä: 

Kansainväliset osaajat ovat voimavara 

Gold&Greenin innovaatiojohtaja Maija Itkonen kertoo, miten globaalit osaajat ovat  edistäneet kansainvälistyvän ruokateknologiayrityksen kasvumatkaa. Yrityksen kokemuksiin voi perehtyä artikkelissa Kansainväliset rekrytoinnit ovat olleet meille valtavan arvokkaita.

Hyvää naistenpäivää!

#ChooseToChallenge #naistenpäivä

Lue myös

Keskuskauppakamarin ajankohtaiskatsaus kansainvälisiin asioihin

Katsaus sisältää yhteenvedon ajankohtaisista kansainvälisistä asioista eri lähteistä koottuna.

Kokemusten talo yhdistää tilat ja sisällöntuottajat

Meksikon maisemia tex mex-ravintolaan, virtuaalisia nuoruusmuistoja vanhainkotiin tai viikoittain vaihtuvaa värimaailmaa toimistoympäristöön. Siinä muutama idea, jotka voivat...

12 askelta – Näin yhteisölle luodaan parhaat mahdolliset arvot

Arvot eivät voi olla mikään pr-temppu, vaan yhteisön ehkäpä tärkein asia. Koko toiminta pohjautuu yhteisesti...