Chambercast: Sujuvuutta ulkomaalaisten osaajien rekrytointiin

Chambercastin uusimmassa jaksossa käsitellään ulkomaalaisten osaajien rekrytointia. Tässä kokonaisuuden ensimmäisessä jaksossa käydään läpi missä juuri nyt TEM:ssä ja Migrissä mennään. Miksi työperäinen maahanmuutto ja sen lainsäädännön kehittäminen on erityisen tärkeää juuri nyt? Mikä on Lupa22-hanke tai kansallinen D-viisumi?

Projektipäällikkö Kristel Stenman-Huuskonen työ- ja elinkeinoministeriöstä ja asiakkuusjohtaja Harriet Mallenius Maahanmuuttovirastosta ja lakimies Joanna Ahokanto Helsingin seudun kauppakamarista keskustelevat työvoiman maahanmuutosta ja työperusteisista oleskeluluvista kauppakamarin viestintäpäällikkö Tiina Tikanderin kanssa. Lainsäädäntö, lupamenettelyt ja järjestelmät kehittyvät nyt vauhdilla – mitä käytännön hyötyjä muutoksista on yrityksille?

Apua kansainvälistymiseen ja ulkomaalaisten työntekijöiden rekrytointiin saat kauppakamarin asiantuntijoilta. Tutustu palveluihimme.

Lue myös:
Edellinen artikkeli Johtajuuden Naiskamari: Vetovoimaa kaupunkikeskustoihin Seuraava artikkeli Uudenmaan alueen naisyrittäjät: Tarjolla maksutonta digikoulutusta ja verkostotyöpajoja