Ida Rantala opiskelee HELBUSISSA BA-tutkintoa.

Onnistuneen urapolun ensiaskeleet HELBUSista

Ida Rantala hakeutui IB-lukion jälkeen opiskelemaan Helsingin seudun kauppakamarin omistamaan HELBUSiin. Englanninkielinen opetus ja kansainväliset huippuopettajat olivat syy, miksi Ida valitsi HELBUSin koulutuksen.

Kansainvälinen johtamis- ja liiketoimintaosaaminen ovat keskiössä englantilaisen University of Northamptonin -tutkinnossa, jonka voi opiskella HELBUSissa Helsingissä. Bachelor of Arts in Business and Management -tutkinto on virallinen englantilainen alempi yliopistotutkinto, joka valmentaa opiskelijan yrityksen yleisjohdon tehtäviin.

Monipuoliseen tutkintoon sisältyy kursseja kauppatieteiden eri osa-alueilta. Koulutus antaa vahvan teoreettisen ja soveltavan pohjan kaikilta liikkeenjohdon osa-alueilta; johtamisesta, markkinoinnista, taloushallinnosta, rahoituksesta, henkilöstöhallinnosta ja yrittäjyydestä.

”Juuri koulutuksen monipuolisuus ja kansainvälisyys kiehtoi minua ja ulkomaiden sijaan päätin jäädä vielä Suomeen opiskelemaan. Ennen opintoja kävin IB-lukion ja vapaaehtoisen asepalveluksen. HELBUSin opintojen ohella olen tehnyt asiakaspalvelu- sekä vapaaehtoistyötä ja toiminut opiskelijaedustajana, opiskelijajärjestön sihteerinä ja nykyään puheenjohtajana sekä päätuutorina”, Ida Rantala kertoo.

Koska Rantala halusi lukion jälkeen edelleen jatkaa opintoja englannin kielellä, HELBUS oli luonteva vaihtoehto.

Opettajat kansainvälisiä huippuosaajia

”Arvostan kansainvälistä opetusta ja HELBUSissa onkin opettajina oman alansa kansainvälisiä huippuosaajia. Parin vuoden koulutus sopi hyvin myös aikatauluihini ja opiskellessa pystyn kehittämään samalla akateemisia ja kriittisen analysoinnin taitojani”, Ida kiittelee.

Opintojen jälkeen Ida Rantala aikoo jatkaa vielä ainakin Kauppatieteiden maisteriksi (KTM) joko Englannissa tai Suomessa.

”Strateginen johtaminen kiinnostaa minua, mutta tarkoituksenani on opintojen ohessa ja välissä tehdä myös koulutustani vastaavaa työtä.”

Vinkit HELBUSissa opiskelevalle

  • Ota opintotahdista kaikki hyöty irti. Tartu toimeen heti, kun saat tehtävän, niin hommat eivät kasaannu.

  • Hyödynnä verkostojen voima. HELBUSissa opiskelee eri-ikäisiä ja erilaisilla ammatillisilla taustoilla olevia opiskelijoita.

  • Haasta itseäsi. Opiskellessa on luonnollista mennä omalle epämukavuusalueelleen ja kokeilla uusia asioita niin opinnoissa kuin esimerkiksi vapaaehtoistoiminnassa. Ponnistelu tuottaa usein tulosta!

  • Ole avarakatseinen. Näe uramahdollisuutesi maailmanlaajuisesti. Kansainvälinen koulutusohjelma antaa tähän hyvät eväät.

Kauppakamari myöntää stipendin korkeatasoisiin MBA-opintoihin – Hae nyt!

Haluatko viedä osaamisesi uudelle tasolle? Kauppakamari myöntää yhden stipendin HELBUSin tammikuussa alkaviin, kansainvälisesti arvostettuihin MBA-opintoihin.

Hakuaika stipendille on 2. — 31.10.2023.

Read for further information about the scholarship and the MBA-programme below!

Lue lisää:
Nyt on aika toteuttaa unelmasi opintojen aloittamisesta!

HELBUS on osa Helsingin seudun kauppakamaria

HELBUS on vuonna 2012 perustettu yksityinen suomalainen kauppakorkeakoulu, jossa voi suorittaa englantilaisen yliopiston University of Northamptonin kauppatieteiden kandidaatin ja maisterin tutkinnot Suomessa opiskellen. Kesällä 2022 HELBUS siirtyi Helsingin seudun kauppakamarin omistukseen.

Lue lisää  Helsinki School of Business (HELBUS) | Helsingin seudun kauppakamari

Lue myös

Konkreettista hyötyä liiketoimintaan HELBUSista – Monican kokemukset ja vinkit

Monica on yrittäjä ja työskentelee toimitusjohtajana miehensä kanssa perustamassaan J&Co Digital yrityksessä. Uudet opinnot ovat...

Ota ensiaskeleet kansainvälisten tutkinto-opiskelijoiden palkkaamisessa – osallistu työnantajille suunnattuun tapahtumaan 14.3. 

Helsingin seudun kauppakamari järjestää yhteistyössä Helsingin kaupungin, Espoon kaupungin, Vantaan kaupungin,...

Ota ensiaskeleet yrityksesi ilmastotyössä -Hae Ilmasto-ohjelmaan

Keskuskauppakamari ja LähiTapiola käynnistävät maksuttoman Ilmasto-ohjelman tukemaan 200 suomalaista pk-yritystä ilmastotyössä ja päästövähennyksien aikaan saamisessa....