Opiskelijalle

Opiskelijalle

Etsitkö mielenkiintoista ja hyödyllistä harjoittelupaikkaa? Tule ottamaan urasi ensiaskeleet Helsingin seudun kauppakamariin.

Työharjoittelu Helsingin seudun kauppakamarilla

Kauppakamarissa suorittaa harjoittelun vuosittain laaja joukko eri alojen opiskelijoita. Harjoittelijamme tulevat kauppaoppilaitoksista, ammattikorkeakouluista sekä muista kaupallista koulutusta tarjoavista oppilaitoksista.

Meille on tärkeää tarjota harjoittelijalle mahdollisimman mielenkiintoinen ja sopivasti haastava kokemus. Harjoittelujakso, josta on oikeasti hyötyä työelämässä.

Harjoittelujakson aikana opiskelijat pääsevät tekemään oikeita töitä. Harjoittelijan toimenkuva suunnitellaan niin, että se kehittää ammattitaitoa ja vastaa työharjoittelujaksolle asetettuja tavoitteita.

Joillekin harjoittelujakso avaa mahdollisuuden työpaikkaan kauppakamarissa, sillä tarvitsemme jatkuvasti uusia osaajia niin määräaikaisiin kuin vakituisiin tehtäviin täydentämään nykyistä henkilökuntaamme.

Haettavat harjoittelupaikat tällä hetkellä:

Harjoittelusta sanottua:

Kuuluin palveluliiketoiminnan tiimiin, jossa pääsin tekemään monipuolisia työtehtäviä, kuten kirjojen digitoimista Ammattikirjasto-palveluun, videoiden editointia ja videojulkaisualustan ylläpitoa, KoulutusOnline-verkkosivun kehitystä ja sekalaisia sisällönpäivityksiä esimerkiksi KauppakamariKauppaan.

– Aleksi R.

Tärkeää ja hienoa oli myös, että harjoittelijana tutustuin niin moneen ihmiseen.

– Susanne M.

…harjoittelijakin pääsee näkemään ja kokemaan hyvin ’hands-on’ -otteella, minkälaisista työtä ja mistä osa-alueista markkinointi kaiken kaikkiaan voi koostua.

– Susanna L.