ASSISTENTIKSI ASIAKASPALVELUUN (työharjoittelu)

ASSISTENTIKSI ASIAKASPALVELUUN (työharjoittelu)

Tule työharjoitteluun Helsingin seudun kauppakamarin asiakaspalveluryhmään! Asiakaspalveluryhmässämme hoidetaan mm. koulutustilaisuuksien koordinointia, asiakaspalvelua omissa koulutustiloissamme sekä käsitellään ilmoittautumisia ja tuotetilauksia. Palvelemme asiakkaitamme monessa eri kanavassa: mm. sähköpostitse, verkkosaittiemme chat-kanavissa, puhelimessa ja face-to-face omissa tilaisuuksissamme ja myymälässämme.

Tarjoamme Sinulle innostuneen työryhmämme tuen, loistavan mahdollisuuden tutustua toimistotyöhön ja oppia uusia järjestelmiä. Toimistomme sijaitsee aivan Helsingin ydinkeskustassa, loistavien liikenneyhteyksien päässä. 

Asiakaspalveluryhmän harjoittelijan tehtäviin kuuluvat mm:

  • asiakkuudenhallintaan liittyvät tehtävät (työkaluna Microsoft CRM),
  • tilausten tallennus ja laskutus,
  • asiakaspalvelu tilaisuuksissamme sekä
  • tilaisuuksiin ja tapahtumiin liittyvät käytännön tehtävät, esim. palautekyselyiden käsittely.

Työharjoittelija osallistuu asiakaspalveluryhmämme työskentelyyn ja ryhmäpalavereihin. 

Työharjoittelutehtävä sopii hyvin mm. markkinoinnin, myynnin ja  asiakaspalvelun opiskelijoille. Toivomme Sinulta reipasta ja oma-aloitteista otetta työtehtäviin sekä täsmällisyyttä ja tarkkuutta. Teknisiksi taidoiksi riittää MS Office-paketin tuntemus. Ehdottomasti tärkeintä on kuitenkin positiivinen ja iloinen asenne!

Lisätietoja: Asiakaspalvelupäällikkö Anne Ailama, anne.ailama@chamber.fi

Tutustu tuote- ja palveluvalikoimaamme osoitteessa www.kauppakamarikauppa.fi. Kauppakamarin kotisivut ovat www.helsinki.chamber.fi.

Helsingin seudun kauppakamari on aktiivinen ja vaikutusvaltainen elinkeinoelämän verkosto. Kauppakamariimme kuuluu 21 kunnan alueelta noin 7000 yritystä. Palvelutarjontamme kattaa vaikuttamistyön lisäksi mm. neuvonta- ja koulutuspalvelut, kustannustuotteet, verkostoitumispalvelut ja ulkomaankaupan asiakirjojen käsittelyn. Kauppakamarillamme on vahva digitaalisten palveluiden valikoima, esimerkiksi koulutusten Netflix-palveluksikin nimetty KoulutusOnline.fi sekä tiukkaa faktatietoa ammattilaisille tarjoava KauppakamariTieto.fi.