Jäsenedut

Jäsenedut

Meitä on jo yli 7 000 – ja hyvästä syystä. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat monipuolisten jäsenetujen lisäksi koulutukset ja ammattikirjat sekä tieto- ja verkostoitumispalvelut jäsenetuhintaan.

Neuvontapalvelumme lakimiehet ja asiantuntijat vastaavat kysymyksiisi nopeasti ja vaivattomasti – maksutta!

Haluatko olla mukana rakentamassa toimivampaa Helsingin seutua? Liittymällä mukaan kauppakamariin liityt samalla vaikuttajayhteisöömme ja varmistat, että saat äänesi kuuluviin.


Digitaalisia palveluja jäsenetuhintaan
Digitaalisia palveluja jäsenetuhintaan

Jatkuvasti päivittyvät digitaaliset palvelumme pitävät tietosi ja taitosi ajan tasalla. Jäsenenämme voit ostaa kaikki digitaaliset palvelumme – verkkokoulutukset ja -julkaisut sekä kirjat – etuhintaan. Tutustu  digitaalisiin palveluihin.

Verkostoidu kauttamme
Verkostoidu kauttamme

Lähes 100 ilmaista jäsentapahtumaa vuodessa 20 000 mahdollisen uuden yhteistyökumppanin kanssa! Törmäytämme sinut uusien ihmisten, ajatusten ja yritysten kanssa – löydä kasvua uusien kumppaneiden kautta. Jäsenenä voit verkostoitua myös digitaalisesti KauppakamariVerkostossa.

Vaikuta kanssamme
Vaikuta kanssamme

Valiokuntatyössä pääset mukaan vaikuttamaan Helsingin seudun kehittymiseen. Toimivat suhteemme päätöksentekijöihin mahdollistavat vaikuttavan edunvalvonnan. Yhdessä olemme enemmän.

Maksutonta jäsenneuvontaa
Maksutonta jäsenneuvontaa

Sinun ei tarvitse itse tietää kaikkea. Oli kyse sitten verotuksesta, työsuhteista, yrityksen sopimuksista tai kirjanpidosta, niin asiantuntijamme ja lakimiehemme ovat käytössäsi jäsenmaksun hinnalla. Jäsenneuvonta vastaa kysymyksiisi nopeasti ja luottamuksella. 

Ajantasaista tietoa liiketoimintasi tueksi
Ajantasaista tietoa liiketoimintasi tueksi

Luotettavin ja ajantasaisin tieto asuu kauppakamarissa. Julkaisemme vuosittain kymmeniä kirjoja: talous- ja henkilöstöhallinnon, johtamisen ja juridiikan teemoista. KauppakamariTieto sisältää ammattilaisten ylläpitämänä aina ajantasaisimman tiedon – seuraamme lainmuutoksia puolestasi. Palvelusta löydät myös sähköiset ammattikirjat.

Korkealaatuista koulutusta
Korkealaatuista koulutusta

Meillä on monipuolinen valikoima tutkitusti Suomen parhaita koulutuksia. Järjestämme vuosittain 250 koulutustilaisuutta ja verkkokoulutuspalvelua. 

Eväitä kansainvälistymiseen
Eväitä kansainvälistymiseen

Autamme ulkomaisten yrityskumppaneiden löytämisessä ja tarjoamme tietoa EU-rahoituksesta, juridiikasta ja toimintaympäristöistä yli 60 maassa Enterprise Europe Network -yksikkömme kautta. Lisäksi tuemme valmiuksia tunnistaa ja rekrytoida kansainvälistä osaamista, sekä vahvistamme yhteyksiä täällä jo oleviin osaajiin Talent Helsinki -projektimme avulla.

Inspiraatiota kollegoilta
Inspiraatiota kollegoilta

Kauppakamarin johtajaklubitoiminta tarjoaa vahvan luottamusverkoston kaikenkokoisten yritysten johtajille ja päälliköille. Hanki uutta inspiraatiota johtamistyöhösi ja uusia näkökulmia, joita soveltaa työpaikallasi.


Jäsenmaksut

Kalenterivuosittain perittävän jäsenmaksumme perusteena on liikevaihto ja henkilöstön lukumäärä.

Jäsenmaksut
Säännöt

Tutustu Helsingin seudun kauppakamarin sääntöihin täällä.

Säännöt