Artikkelikuva

Julkistustilaisuus 12.2.: KASVATA VAIKUTUSVALTAASI – vahvan vaikuttamisen opas

Haluaisitko tietää, kuinka voit vaikuttaa ja saada ihmiset toimimaan sovitulla tavalla? Silloinkin, kun et voi asemavallan avulla määrätä muita. Vastaukset muun muassa näihin kysymyksiin löytyvät uutuuskirjasta Kasvata vaikutusvaltaasi.

Kolme viestinnän ja vuorovaikutuksen asiantuntijaa – Heikki Kankaanpää, Heikki Laakso ja Sini Vikkula – kertovat kirjassaan vaikuttamisen keinoista työelämässä.

Lukuisten alan tutkimusten ja pitkäaikaisen työkokemuksensa pohjalta he ovat kehittäneet Vahvan vaikuttamisen mallin, joka esitellään kirjassa monipuolisten ohjeiden ja esimerkkien tukemana.

 

Vaikuttaminen ja valta

Vaikuttaminen on vallankäyttöä, ja näitä taitoja me kaikki tarvitsemme. Nykyään töitä tehdään yhä useammin yhteistyössä ilman aseman tuomaa valtaa.

Yhteisten tavoitteiden saavuttaminen edellyttää kykyä vaikuttaa myönteisesti muihin ihmisiin. Parhaimmillaan vuorovaikutus on yhteistä ajattelua – yhteisen ymmärryksen rakentamista, joka parantaa päätösten laatua.

Kasvata vaikutusvaltaasi -kirja on läpivalaisu vaikuttamiseen yksilön, tiimin ja työyhteisön näkökulmasta. Se keskittyy tavoitteellisiin työelämän tilanteisiin, joissa ihmiset ovat vuorovaikutuksessa toistensa kanssa.

 

Teos tarjoaa hyviä esimerkkejä ja käytännön työkaluja ihmisille, joiden on työssään vaikutettava muihin.

Se auttaa johtajia, esimiehiä, tiimin- ja projektinvetäjiä sekä asiantuntijoita, jotka haluavat kehittyä vaikuttamisen taidoissa.

Kirjan kirjoittajat tekevät työtä työyhteisövalmentajina ja pohtivat päivittäin vaikuttamiseen liittyviä kysymyksiä. Heillä on pitkä kokemus työyhteisöviestinnän kehittämisestä erilaisissa organisaatioissa.

 

KUTSU

Julkistustilaisuus 12.2. klo 14.00–15.30

Tervetuloa seuraamaan striimattua Kasvata vaikutusvaltaasi –kirjan julkistamistilaisuutta pe 12.2. klo 14.00–15.30.

 

Ilmoittaudu mukaan striimattavaan tilaisuuteen täällä

https://www.kauppakamarikauppa.fi/kasvata-vaikutusvaltaasi-kirjan-julkistamistilaisuus-12-2-2021.html

Lisätiedot: kirjasta: https://www.kauppakamarikauppa.fi/kasvata-vaikutusvaltaasi-vahvan-vaikuttamisen-opas.html

Lue myös

Tappamista tehokkaampaa – miten mieleesi vaikutetaan

Ukrainan sota on jälleen kerran tuonut esille informaatiovaikuttamisen keskeisyyden sodankäynnin osana. Taitava sanan miekka uppoaa syvälle mieleemme,...

Informaatiosotaa käydään keskeytymättä joka päivä 

Informaatiosota on filosofian tohtori, eversti (evp) ja opettaja Martti J. Karin mukaan ihmisyhteisöjen kamppailua, joka vaikuttaa vastapuolen...

Uusi tietomurto-opas organisaatioille julkaistu

Digi- ja väestötietovirasto on julkaissut Suomi.fi-verkkopalveluun sähköisen oppaan tietomurron tai tietovuodon kohteeksi joutuneelle organisaatiolle. Nyt julkaistu opas...