Artikkelikuva

Julkistustilaisuus 12.2.: KASVATA VAIKUTUSVALTAASI – vahvan vaikuttamisen opas

Haluaisitko tietää, kuinka voit vaikuttaa ja saada ihmiset toimimaan sovitulla tavalla? Silloinkin, kun et voi asemavallan avulla määrätä muita. Vastaukset muun muassa näihin kysymyksiin löytyvät uutuuskirjasta Kasvata vaikutusvaltaasi.

Kolme viestinnän ja vuorovaikutuksen asiantuntijaa – Heikki Kankaanpää, Heikki Laakso ja Sini Vikkula – kertovat kirjassaan vaikuttamisen keinoista työelämässä.

Lukuisten alan tutkimusten ja pitkäaikaisen työkokemuksensa pohjalta he ovat kehittäneet Vahvan vaikuttamisen mallin, joka esitellään kirjassa monipuolisten ohjeiden ja esimerkkien tukemana.

 

Vaikuttaminen ja valta

Vaikuttaminen on vallankäyttöä, ja näitä taitoja me kaikki tarvitsemme. Nykyään töitä tehdään yhä useammin yhteistyössä ilman aseman tuomaa valtaa.

Yhteisten tavoitteiden saavuttaminen edellyttää kykyä vaikuttaa myönteisesti muihin ihmisiin. Parhaimmillaan vuorovaikutus on yhteistä ajattelua – yhteisen ymmärryksen rakentamista, joka parantaa päätösten laatua.

Kasvata vaikutusvaltaasi -kirja on läpivalaisu vaikuttamiseen yksilön, tiimin ja työyhteisön näkökulmasta. Se keskittyy tavoitteellisiin työelämän tilanteisiin, joissa ihmiset ovat vuorovaikutuksessa toistensa kanssa.

 

Teos tarjoaa hyviä esimerkkejä ja käytännön työkaluja ihmisille, joiden on työssään vaikutettava muihin.

Se auttaa johtajia, esimiehiä, tiimin- ja projektinvetäjiä sekä asiantuntijoita, jotka haluavat kehittyä vaikuttamisen taidoissa.

Kirjan kirjoittajat tekevät työtä työyhteisövalmentajina ja pohtivat päivittäin vaikuttamiseen liittyviä kysymyksiä. Heillä on pitkä kokemus työyhteisöviestinnän kehittämisestä erilaisissa organisaatioissa.

 

KUTSU

Julkistustilaisuus 12.2. klo 14.00–15.30

Tervetuloa seuraamaan striimattua Kasvata vaikutusvaltaasi –kirjan julkistamistilaisuutta pe 12.2. klo 14.00–15.30.

 

Ilmoittaudu mukaan striimattavaan tilaisuuteen täällä

https://www.kauppakamarikauppa.fi/kasvata-vaikutusvaltaasi-kirjan-julkistamistilaisuus-12-2-2021.html

Lisätiedot: kirjasta: https://www.kauppakamarikauppa.fi/kasvata-vaikutusvaltaasi-vahvan-vaikuttamisen-opas.html

Lue myös

Arvioimme: pääkaupunkiseudulla lopetti viime vuonna ennätysmäärä yrityksiä

Suomessa lopetti arviolta 31 000 yritystä viime vuonna. Pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen) lopettaneita yrityksiä...

Haaga-Helia julkaisi Tehoa tekoälystä pk-yrityksille! -yritysoppaan

Tutkimusten mukaan isot yritykset hyötyvät tekoälyteknologioista eniten, kun taas pienet ja keskisuuret yritykset kokevat tekoälyn...

Myyntijohdon vastuu kasvaa – käytännön vinkkejä modernin myynnin johtamiseen

Olin puhumassa aiheesta vuoden 2023 Nordic Sales Enablement –tapahtumassa, jossa paikalla oli isojen suomalaisten yritysten...