Kutsu: TOIMITUSJOHTAJA – Johda ja ajattele kuin menestyvä toimitusjohtaja

Miten valmistaudutaan toimitusjohtajuuteen? Mitä toimitusjohtajan uran eri vaiheissa on otettava huomioon? Millaista toimitusjohtajuutta tulevaisuudessa tarvitaan?

Tule kuulemaan, millaisia vaiheita toimitusjohtajan urapolkuun liittyy, kun Hannu-Matias Nurmen teos Toimitusjohtaja julkistetaan kauppakamarilla.

Striimatussa tilaisuudessa kerrotaan käyttökelpoisia neuvoja toimitusjohtajana toimiville ja sellaiseksi aikoville ja lisäksi annetaan inspiroivia ajatuksia ja ideoita erilaisiin tilanteisiin niin hyvinä kuin haastavina aikoina. Tilaisuudesta on hyötyä kaikille, jotka haluavat kasvattaa ymmärrystään toimitusjohtajan roolista niin arjen työssä kuin vastuunkannon hetkinäkin.

Tilaisuus jatkuu haastattelumuotoisena kirjailijan puheenvuoron jälkeen. Haastattelussa tuottaja Taina Parviainen keskustelee Hannu-Matias Nurmen kanssa kirjan aiheista. Striimatussa tilaisuudessa voi esittää kysymyksiä ja osallistua keskusteluun chatin välityksellä.

Julkistamistilaisuus pe 21.5. klo 14.00–15.30

Tervetuloa seuraamaan striimattua Toimitusjohtaja -kirjan julkistamistilaisuutta pe 21.5. klo 14.00–15.30. Voit ilmoittautua myös mukaan Kauppakamarikaupassa!

Lisätiedot julkistamistilaisuudesta 
Lisätiedot kirjasta

Lue myös:
Edellinen artikkeli Kutsu: Peter Nymanin VIESTI, VAIKUTA, VAKUUTA -kirjan striimattu julkistamistilaisuus 17.5. Seuraava artikkeli Ammatillisen koulutuksen työelämäyhteistyö vaarassa