Artikkelikuva

Kutsu: TOIMITUSJOHTAJA – Johda ja ajattele kuin menestyvä toimitusjohtaja

Miten valmistaudutaan toimitusjohtajuuteen? Mitä toimitusjohtajan uran eri vaiheissa on otettava huomioon? Millaista toimitusjohtajuutta tulevaisuudessa tarvitaan?

Tule kuulemaan, millaisia vaiheita toimitusjohtajan urapolkuun liittyy, kun Hannu-Matias Nurmen teos Toimitusjohtaja julkistetaan kauppakamarilla.

Striimatussa tilaisuudessa kerrotaan käyttökelpoisia neuvoja toimitusjohtajana toimiville ja sellaiseksi aikoville ja lisäksi annetaan inspiroivia ajatuksia ja ideoita erilaisiin tilanteisiin niin hyvinä kuin haastavina aikoina. Tilaisuudesta on hyötyä kaikille, jotka haluavat kasvattaa ymmärrystään toimitusjohtajan roolista niin arjen työssä kuin vastuunkannon hetkinäkin.

Tilaisuus jatkuu haastattelumuotoisena kirjailijan puheenvuoron jälkeen. Haastattelussa tuottaja Taina Parviainen keskustelee Hannu-Matias Nurmen kanssa kirjan aiheista. Striimatussa tilaisuudessa voi esittää kysymyksiä ja osallistua keskusteluun chatin välityksellä.

Julkistamistilaisuus pe 21.5. klo 14.00–15.30

Tervetuloa seuraamaan striimattua Toimitusjohtaja -kirjan julkistamistilaisuutta pe 21.5. klo 14.00–15.30. Voit ilmoittautua myös mukaan Kauppakamarikaupassa!

Lisätiedot julkistamistilaisuudesta 
Lisätiedot kirjasta

Lue myös

Viikon kysymys: yhtiön toimitusjohtaja hallituksessa

Viikon kysymys tuo vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Vuoden 2022 johtaja on Pekan Leipä Oy:n Arto Mussalo

Kauppakamari on palkinnut Vuoden johtajan 2022 Johtamisen ajankohtaispäivässä. Kolmatta kertaa jaettavan tunnustuksen saajia on voinut ehdottaa syksyn...

Elinkeinoelämän järjestöt vetoavat maan hallitukseen: Työterveys laajasti mukaan rokotuksiin ja rokotusjärjestyksessä huomio alueelliseen epidemiatilanteeseen

Suomi tarvitsee konkreettisen suunnitelman perusterveen työssäkäyvän väestön massarokottamisiin. Elinkeinoelämän keskusliiton, Keskuskauppakamarin,...