Saku Sipola on Helsingin seudun kauppakamarin puheenjohtaja 2023

Saku Sipola jatkaa Kauppakamarin puheenjohtajana

SRV Oyj:n toimitusjohtaja Saku Sipola jatkaa Helsingin seudun kauppakamarin puheenjohtajana.

Helsingin seudun kauppakamarin torstaina 24. marraskuuta pidetyssä syyskokouksessa hallituksen 1. varapuheenjohtajaksi valittiin Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy:n hallituksen puheenjohtaja Pauliina Tenhunen. Kauppakamarin 2. varapuheenjohtajana aloittaa Kojamo Oy:n toimitusjohtaja Jani Nieminen ja 3. varapuheenjohtajana Tokmanni Oyj:n henkilöstöjohtaja Sirpa Huuskonen.   

Saku Sipola on vaikuttanut Helsingin seudun kauppakamarin hallituksessa vuodesta 2018 ja puheenjohtajistossa vuodesta 2019. 

Helsingin seudun kauppakamari on tehnyt määrätietoista työtä elinkeinoelämän asiantuntijana, yhteiskunnallisena vaikuttajana ja osaamisen kehittäjänä. Kauppakamarin vahvuus ovat sen yli 7 000 jäsenyritystä ja 350 luottamushenkilöä, jotka edustavat eri aloja. Toimialat ovat ensi vuonnakin monipuolisesti edustettuina myös hallituksessa”, sanoo Kauppakamarin puheenjohtaja, toimitusjohtaja Saku Sipola.   

Helsingin seudun kauppakamari vauhdittaa yritysten ja Helsingin seudun menestystä. Kauppakamariin kuuluu 21 kunnan alueelta yli 7 000 palveluja, kauppaa ja teollisuutta edustavaa yritystä ja organisaatiota. Jäsenmäärältään kauppakamari on Pohjoismaiden suurin. 


Lisätietoja:

Saku Sipola, Helsingin seudun kauppakamari, puheenjohtaja,
toimitusjohtaja, SRV, saku.sipola@srv.fi, p. 040 551 5953

Pia Pakarinen, Helsingin seudun kauppakamari,
toimitusjohtaja, pia.pakarinen@helsinki.chamber.fi, p. 040 529 4989 

Tiina Tikander, Helsingin seudun kauppakamari,
viestintäpäällikkö, tiina.tikander@helsinki.chamber.fi, p. 046 878 754

Lue myös

Turvallisuus-teema kiinnosti Espoon syysseminaarissa

Espoon perinteisessä syysseminaarissa Metropolian auditoriossa Karakalliossa pureuduttiin tällä kertaa turvallisuus-teemaan. Aihe oli ajankohtainen ja myös kiinnostava, sillä...

Kaukalovalmistaja taklasi fuusioriskit Kauppakamarin neuvoilla

Vepe Oy Peltosen toimitusjohtaja Jarmo Poukkula sai viettää elokuussa jo kohtuullisen huolettomia lomapäiviä. Keväällä ennen...

Kauppakamarin syyskausi käynnistyi

Uutuuskirjoja, koulutuksia, seminaareja – Kauppakamarin syyskausi starttasi Kauden avajaisten lämpimissä tunnelmissa perjantaina 26. elokuuta 2022.