Kauppakamarin jäsenenä saat monipuoliset koulutukset, klubit, ammattikirjat ja tietopalvelut jäsenetuhintaan. Lisäksi voit hyödyntää maksutta neuvontapalveluitamme sekä osallistua maksuttomiin verkostoitumistapahtumiin. Liity jäseneksi - Jäsenyys kannattaa!

Kauppakamarin maksuttomat neuvontapalvelut jäsenille

 

info-1_info_1_210x280.jpg

Tarvitsetko tietoa verotuksesta, taloushallinnosta, työsuhteista tai yrityksen kauppasopimuksista? 

Ota tällöin yhteyttä kauppakamarin lakimiehiin tai asiantuntijoihin.

 

Haluatko tietää enemmän kansainvälistymiseen liittyvistä kysymyksistä?

Neuvoja EU:n säädöksistä, rahoitusmahdollisuuksista, julkisista hankinnoista ja kehitysohjelmista  Enterprise Europe Network - kansainvälinen neuvonta

 

Haluatko hyödyntää ulkomaalaista työvoimaa?

Neuvontaa ja palveluohjausta ulkomaiseen työvoimaan liittyvissä kysymyksissä  COME – Chamber of Multicultural Enterprises

 

Kauppakamarin artikkelit yritysjuridiikasta, verotuksesta ja kirjanpidosta

Artikkelit-sivulle on koottu kauppakamarin lakimiesten ja asiantuntijoiden yritysjuridiikkaa, verotusta ja kirjanpitoa käsittelevät usein esille nousseet asiat.

Linkkilistassa hyödyllisiä linkkejä viranomaisten ja organisaatioiden sivuille joko nimen tai asian perusteella linkitettyinä.

Keskuskauppakamarin Lainsäädäntökatsauksissa tarkastellaan elinkeinoelämän kannalta tärkeiden lainsäädäntöhankkeiden etenemistä. Lakihankkeet on kuvattu ministeriöittäin. Lisäksi Lainsäädäntökatsaukseen on koottu EU:ssa vireillä olevia lakihankkeita. Lainsäädäntökatsaus laaditaan kaksi kertaa vuodessa.

 

Kauppakamarin neuvontapalvelu on maksuton, ainoastaan jäsenille tarkoitettu jäsenetu.