Artikkelikuva

KUTSU: Tiesitkö, että älykäs ajattelu on opittavissa, ja ajatteluaan kehittävät esihenkilöt menestyvät paremmin kuin toiset?

Tule kuulemaan, kun tietokirjailija, filosofian tohtori ja johtamisen psykologian asiantuntija Timo Kultanen kertoo, miten jokainen meistä voi kehittää älykkyyttään omaksi ja muiden hyödyksi. Kohti moniälykästä johtamista -kirja selventää sitä, kuinka jokaisella meistä, myös esihenkilöillä, on virheellisiä uskomuksia, jotka vaikuttavat toimintaamme. Virhekäsitykset johdattavat harhapoluille, jos esihenkilö ei ole oppinut kyseenalaistamaan aika ajoin omaa ajatteluaan. Stressi vaikuttaa suoraan esihenkilön suorituskykyyn – ja tekee hänen elämästään kurjaa.

Haastattelumuotoisessa tilaisuudessa puhutaan siitä, kuinka esihenkilön työssä tarvitaan monenlaisia älykkyyksiä. Toisin kuin usein luullaan, älykäs ajattelu on opittavissa, ja ajatteluaan kehittävät esihenkilöt menestyvät paremmin kuin toiset.  

Oman ajattelun ymmärtäminen ja sosiaalisten taitojen kehittäminen tarjoavat välineet esihenkilön henkisten haasteiden voittamiseen. Älykäs ajattelu on esihenkilön itsetunnon, mielenrauhan ja työn tuottavuuden perusta. 

Tilaisuus on tarkoitettu johtajille, esihenkilöille ja HR-ihmisille sekä kaikille, jotka ovat kiinnostuneet älykkäästä ajattelusta, itsensä kehittämisestä ja paremmasta elämästä. 

Striimin kautta osallistuvien on mahdollista lähettää chatin kautta kysymyksiä kirjailijalle ja osallistua keskusteluun. Kirjoittajaa haastattelee Kauppakamarin tuottaja Taina Parviainen
 
Julkistamistilaisuus perjantaina 3.11.2023 klo 14.00–14.45
 
Tervetuloa mukaan striimattuun Kohti moniälykästä johtamista -kirjan julkistamistilaisuuteen, joka järjestetään pe 3.11.2023 klo 14.00–14.45. Voit ilmoittautua myös mukaan tästä linkistä.  
 

Lisätietoja kirjasta.
Arvostelukappaleet: markkinointi@helsinki.chamber.fi 

Lue myös

Suomi tarvitsee metropolipolitiikkaa – MetropoliAreenalla fokuksessa on Helsingin seudun menestys

Helsingin seudun maapinta-ala on vain reilun prosentin koko Suomesta, mutta täällä...

Ennakointikamarin katsauksessa marraskuisen harmaita työvoimanäkymiä

Marraskuinen harmaus on sanapari, joka kuvaa yleisiä työvoima- ja talousnäkymiä Suomessa ja Helsingin seudulla harmillisen...

Chambercast: Millainen älykkyys on esihenkilö- ja johtamistyössä tärkeintä, Timo Kultanen?

Tiesitkö, että ihminen voi kasvattaa omaa älykkyyttään? Moni varmasti tuntee matemaattis-loogisen...