Artikkelikuva

KUTSU: Tule kuulemaan luovan tekoälyn tuottamia ideoita yrityksesi liiketoiminnan kasvattamiseen!

Valmentaja ja tietokirjailija Immo Salo kertoo striimatussa Luova tekoäly mullistaa kaiken – ChatGPT näyttää tietä -kirjan julkistamistilaisuutessa, kuinka valtaviin muuttujamääriin perustuvien tekoälypalveluiden avulla moninkertaistat työtehosi, parannat työn laatua ja teet siitä myös mukavampaa.

Haastattelumuotoisessa tilaisuudessa keskustellaan muun muassa siitä, miten hyödyntää luovan tekoälyn palveluita, kuten ChatGPT:tä esimerkiksi sisällöntuotannossa, ideoinnissa, oman työn kehittämisessä ja tehokkaammassa tekemisessä sekä markkinointiviestinnän, nettisivujen ja verkkokaupan kehittämisessä. 

ChatGPT auttaa esimerkiksi tuottamaan uusia ideoita, laatimaan niihin liittyviä suunnitelmia, tuottamaan ohjeita ja sisältöä, ratkaisemaan ongelmia, poistamaan luovuuden pullonkauloja.  

Tilaisuus on tarkoitettu asiantuntijoille, esimiehille, sisällöntuottajille ja luovan työn tekijöille.  

Osallistujien on mahdollista lähettää chatin kautta kysymyksiä kirjailijalle ja osallistua keskusteluun. Kirjailija Immo Saloa haastattelee Kauppakamarin tuottaja Taina Parviainen.  

Julkistamistilaisuus ma 30.10.2023 klo 14.00–14.45

Tervetuloa mukaan striimattuun Luova tekoäly mullistaa kaiken – ChatGPT näyttää tietä -kirjan julkistamistilaisuuteen, joka järjestetään ma 30.10.2023 klo 14.00–14.45. Voit ilmoittautua myös mukaan Kauppakamarikaupasta alla olevasta linkistä.  
 
Ilmoittaudu mukaan julkaistautumistilaisuuteen tästä linkistä

Lisätietoja kirjasta. 

Arvostelukappaleet: markkinointi@helsinki.chamber.fi 

Lue myös

Finnish AI Region EDIH: tekoälyn kärkihanke pk-yrityksille

Finnish AI Region EDIH-hankkeen tavoitteena on nopeuttaa ja laajentaa tekoälyn käyttöönottoa pienissä ja keskisuurissa yrityksissä....

Toimitusjohtajalta: Tekoälyn käyttö on vielä harvojen harrastus

Kysyimme maaliskuussa Helsingin seudun kauppakamarin jäsenyrityksiltä, onko tekoäly todellisuudessa jo käytössä yrityksissä. Kyselyyn saatiin yli...

Business Espoon Elinkeinofoorumissa patisteltiin tekoälypolulle

Tekoäly on teollisuuden neljäs vallankumous, kuvaili Business Espoon Elinkeinofoorumin pääpuhuja Nokia-taustainen teknologiavisionääri ja tekoäly-yrittäjä Tero Ojanperä....