Antti Rotko

Pitkän linjan horeca-ammattilainen. Työkokemusta alalta yli 30 vuotta: GM-, linjanjohtaja-, toimitusjohtajavastuita. Hallituskokemusta yli 10:stä alan yrityksestä. Parhaimmillaan erilaisissa muutostilanteissa; kasvussa, kehityksessä ja kriiseissä.

——————

A seasoned HoReCa professional with over 30 years of industry experience. Held roles as General Manager, Line Director, and CEO. Board experience in over 10 companies in the field. Thrives in various transition phases—growth, development, and crisis management.

Lue myös

Elinkeinoelämän suhdannenäkymät paranevat nyt palveluiden vetämänä

EK:n heinäkuun Suhdannebarometrin perusteella suomalaisyritysten suhdannetilanne on jatkanut paranemistaan kesän aikana. Koronasta eniten kärsinyt palveluala on nyt myös nousemassa jaloilleen.

Kaavoitusbyrokratia kangistaa kaupan kasvua

Kaupan ala on työllistää Suomessa lähes 300 000 henkilöä, josta pelkästään Helsingin seudun osuus on yli kolmannes....

Suomen Messujen Anni Vepsäläinen: Messujärjestäjät tarvitsevat tukea selvitäkseen

Messujen ja muiden isojen yleisötapahtumien järjestäjille kevät on ollut katastrofaalinen, sillä maaliskuun puolivälin jälkeen kaikki...