Artikkelikuva

Edita ja kauppakamari yhteistyöhön digikirjojen tarjonnassa – Edilexissä nyt tuplasti enemmän kirjoja

Edita ja Helsingin seudun kauppakamari yhdistävät lakitiedon digikirjatarjontansa palvellakseen asiakkaitaan entistä paremmin. Jatkossa kauppakamarin digikirjat ovat saatavilla myös Editan lakitietopalvelu Edilexissä. Uudistus tuo Edilexiin entistä laajemman kattauksen erityisesti työoikeuden ja yritysjuridiikan kirjoja.

Huhtikuussa Edilexin digikirjatarjonta kaksinkertaistuu, kun Editan digikirjastojen osaksi tuodaan lähes 90 Helsingin seudun kauppakamarin julkaisemaa digikirjaa. Uudistuksen myötä digikirjastot laajenevat erityisesti työoikeuden ja yritysjuridiikan alueilla.  

Edita ja kauppakamari haluavat palvella lakitietoa tarvitsevia ammattilaisia entistä paremmin tarjoamalla kattavan kokoelman digikirjoja yhdestä paikasta. Digikirjastot tarjoavat juristeille, asianajajille, HR-ammattilaisille ja muille asiantuntijoille laajan tietosisällön, josta löytää nopeasti ja helposti juuri tarvitsemansa ajantasaisen juridisen tiedon. 

“Koronapandemia on vauhdittanut yritysten siirtymistä digiaikaan. Samalla etätyö on muuttunut uudeksi normiksi ja lisännyt tarvetta digitaalisille työkaluille. Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman tehokkaan ja helpon pääsyn tarvitsemaansa juridiseen tietoon myös omalta kotitoimistolta käsin”, sanoo Editan lakitiedon kehityspäällikkö Hanna Kuha. 

Edilex ja digikirjastot on suunniteltu toimimaan saumattomasti yhdessä, ja Edilexin hakutuloksesta pääsee siirtymään suoraan etsimäänsä kohtaan digikirjan sisällössä. Olemme erittäin iloisia sisältöyhteistyön syventämisestä kauppakamarin kanssa – heidän julkaisemansa Liikejuridiikka-lehti onkin jo pitkään ollut osa Edilex-palvelumme sisältöä”, Kuha jatkaa.” 

Kustannustoiminnasta vastaava johtaja Antti-Pekka Hulkko Helsingin seudun kauppakamarista kertoo, että asiakkaiden toiveena on, että ammattikirjat löytyvät digitaalisesti yhdestä paikasta ja esimerkiksi haut voi kohdistaa koko aineistoon.  

“Kustantajien välisellä yhteistyöllä pystymme tarjoamaan parasta mahdollista asiakaskokemusta. Meillä on jo pitkään ollut hyvää yhteistyötä Editan kanssa, joten oli luontevaa tuoda kauppakamarin laaja kirjatarjonta Edilexin kautta uusien asiakkaiden saataville. Teokset säilyvät tietysti edelleen myös kauppakamarin verkkopalveluissa”, Hulkko sanoo. 

Tutustu digikirjastoihin Edilexissä: edilex.fi/digikirjasto

Lue myös

Match XR -tapahtumassa tapaamisia ja Suomen metaversumi-aloitteen julkistus

Värikkäät valot, puheensorina ja esittelypisteet toivottivat tervetulleeksi kävijät Match XR -tapahtumaan Slushia edeltävänä iltana 29.11.2023.

Toimitusjohtajalta: Vantaa antoi rohkean lupauksen yrityksille

Lupaaminen on paljon helpompaa kuin lupausten täyttäminen. Lähtökohtaisesti ei ole kuitenkaan syytä epäillä Vantaan lupauksen...

Innostava johtaja kannustaa tavoitteisiin

Vaikka työympäristö ja työskentelytavat ovat muuttuneet viime vuosien aikana valtavasti, on ihminen pysynyt melko samanlaisena. Erityisesti etätyön...