Kutsu: Helsingin seudun toimialakatsauksen julkistamistilaisuus keskiviikkona 13.1.2021

Miltä suhdanteet näyttävät? Rakennetaanko alueelle sopivan kokoisia asuntoja? Kuinka asuntorakentamisen lupaprosessit ja kaavoitus sujuvat pääkaupunkiseudulla? Helsingin seudun kauppakamarin vuoden 2020 neljäs toimialakatsaus julkistetaan keskiviikkona 13. tammikuuta 2021 klo 10. Erityisteemana on asuntorakentaminen. Tilaisuutta voi seurata striimillä.

Helsingin seudun kauppakamarin toimialakatsauksessa teemana on asuntorakentamisen Helsingin seudulla. Onko asuntotuotanto kasvussa koronapandemiasta huolimatta? Valmistuuko Helsingin seudulle riittävästi asuntoja tulevaisuuden tarpeisiin? Miten kaavoitus ja lupaprosessit sujuvat Helsingin seudulla?

Helsingin seudun kauppakamarin johtaja Markku Lahtinen esittelee toimialakatsauksen tuloksia, asuntomarkkinoiden kehitystä arvioimassa Rambollinjohtaja Juha Valtari ja Kojamon Oyj:n liiketoimintajohtaja Ville Raitio.

Tilaisuutta voi seurata striimillä. Tilaisuuden ohjelma päättyy noin klo 10.45. Julkaisemme toimialakatsaustiedotteen keskiviikkona 13.1.2021 klo 11.

Helsingin seudun kauppakamari toteuttaa toimialakatsauksen neljä kertaa vuodessa yhteistyössä Kaupunkitutkimus TA Oy:n kanssa. Katsauksissa käsitellään Helsingin seudun keskeisiä teemoja mm. liikennettä, asuntotuotantoa ja väestökehitystä.

Ilmoittautumiset

Mukaan voit ilmoittautua Kauppakamarin sivuilla.


 

Pyydämme median etukäteisilmoittautumista sähköpostitse
tiina.tikander@helsinki.chamber.fi tiistaihin 12.1.2021 klo 16 mennessä.

Lähetämme ilmoittautuneille erikseen striimilinkin tilaisuuteen.

Lue myös:

Koulutusten ja tapahtumien toteutus jatkuu toistaiseksi turvallisesti etänä

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää. Noudatamme ja seuraamme jatkuvasti THL:n ja Valtioneuvoston ohjeistuksia ja määräyksiä, ja tästä syystä järjestämme kaikki koulutuksemme ja muut tilaisuutemme 31.1.2021 asti vain etänä. Ajantasaisen koulutusvalikoimamme löydät aina KauppakamariKaupasta.
Edellinen artikkeli HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJAN OPAS – Johda PK-yritys menestykseen Seuraava artikkeli Pormestari Vapaavuoren esitys on hyvä pohja Helsingin ydinkeskustan kehittämiselle