Artikkelikuva

Uutuuskirjan avulla oma talous haltuun

Viisas pääsee vähemmällä taloudessakin on Sampo Sammaliston ja Antti Asunmaan uutuuskirja kaikille, jotka haluavat vähentää taloushuoliaan, kartuttaa säästöjään, tehdä järkeviä sijoituksia ja elää eläkepäivänsä vauraana.

Kirja on helppotajuinen opas, jonka avulla jokainen voi oppia yksinkertaisia ja vaivattomia tapoja hallita omaa talouttaan ja muuttaa taloudellisen tulevaisuutensa kertaheitolla. Se kertoo, miten oman talouden hallinnasta, säästämisestä ja sijoittamisesta voi tehdä sekä helppoa että hauskaa.


Käytännönläheinen käsikirja
 talouden hallintaan

Kirjassa käsitellään mm. seuraavia asioita: 

  • Miksi kuukausibudjetti on jokaisen tärkein taloustoimi ja miten se kannattaa tehdä joka palkkapäivä? 
  • Millä keinoilla voi vähentää kuukausittaisia kulujaan ja hankkia lisätuloja? 
  • Kannattaako asua vuokralla vai omistusasunnossa?


Oppeja s
ijoittamiseen ja säästämiseen  

Pohditko, millaisia lainamuotoja kannattaisi harkita ja millaisia puolestaan ehdottomasti välttää? Kannattaisiko osake- tai rahastosäästämisen aloittamista viivyttää, koska pörssikurssit ovat nyt korkealla?  

Sammaliston ja Asunmaan kirjauutuus antaa vinkkejä myös siihen, kuinka laaditaan sijoitussuunnitelma, jossa on juuri itselle sopiva riski- ja tuotto-odotus ja miten voi rakentaa järkevästi hajautetun sijoitussalkun ja tehdä sijoittamisesta kuukausittaisen tavan. Kirjassa käydään lisäksi kattavasti läpi eri sijoitusinstrumentit, kuten rahastot ja osakkeet, hyötyineen ja haittoineen

Kutsu: Viisas pääsee vähemmällä taloudessakin -kirjan julkistamistilaisuuteen 21.5.2021  

Tervetuloa seuraamaan striimattua kirjan julkistamistilaisuutta


K
irjoittajat 

Filosofian tohtori Sampo Sammalisto on suosittu tietokirjailija ja bloggari, jonka ”Viisas pääsee vähemmällä” -kirjat, blogikirjoitukset ja koulutukset ovat auttaneet tuhansia suomalaisia elämään tuottavampaa, stressittömämpää, kiireettömämpää ja onnellisempaa elämää. Tutustu Sampon blogiin osoitteessa viisaampaatyota.com.

Antti Asunmaalla on pitkä kokemus sijoituspalveluyhtiön toimitusjohtajana sekä eri sijoituspalveluyhtiöiden sekä rahastoyhtiön ja pörssiyhtiön johtoryhmä- ja hallitustyöskentelystä. Koulutukseltaan Asunmaa on kauppatieteiden maisteri, pääaineena rahoitus. 

Lue myös

Chambercast: Millainen on moderni johtaja, Kirsi Elina Kallio?

Moderni johtaja -teos käsittelee johtamista moninaistuvassa työelämässä. Alustoilla tapahtuva asiantuntijatyö, osaajien vuokraaminen ja työn ostaminen...

Myyntijohdon vastuu kasvaa – käytännön vinkkejä modernin myynnin johtamiseen

Olin puhumassa aiheesta vuoden 2023 Nordic Sales Enablement –tapahtumassa, jossa paikalla oli isojen suomalaisten yritysten...

Mitä markkinamahdollisuuksia Puola, Tšekki, Slovakia ja Unkari tarjoavat suomalaisille yrityksille?

Tšekin bruttokansantuote on noin puolet ja Slovakian yksi kolmasosa Suomen bruttokansan­tuotteesta....