Artikkelikuva

YRITYSVASTUU 2.0 – Johtamisen uusi normaali

Miksi vastuullisuus on juuri nyt kaikkien agendalla? Mikä on muuttunut yritysvastuussa viimeisen kolmen vuoden aikana? Mitä uutta organisaatioiden tulee tiedostaa yritysvastuusta, kun maailma muuttuu? Tervetuloa Yritysvastuu 2.0 -kirjan julkistamistilaisuuteen kuulemaan, kun Terhi Koipijärvi ja Sari Kuvaja, kaksi yritysvastuun konkaria kertovat, miksi vastuullisuus juuri nyt on kaikkien yritysten agendalla. Tilaisuudessa kuulet, mitä asioita vastuullisuustyön johtamisessa ja organisoinnissa on syytä ottaa huomioon.

Yritysten rooli yhteiskunnassa on muuttumassa. Taloudellinen tulos on liian kapea mittari yrityksen menestyksen mittaamiselle: yrityksiä arvioidaan myös niiden yhteiskunnalle ja sidosryhmille tuottamien myönteisten ja kielteisten vaikutusten perusteella.

Tilaisuudessa kirjan kirjoittavat kuvaavat myös niitä asioita, jotka ovat nousseet osaksi yritysten vastuullisuustyötä kirjan ensimmäisen painoksen julkistamisen jälkeen. Näitä ovat esimerkiksi yritysten ilmastoherääminen, sijoittajien entistä aktiivisempi rooli yritysvastuun kirittäjinä, vastuullinen brändi sekä yritysaktivismi.

Tilaisuus ja kirja on tarkoitettu erityisesti yritysvastuun johtotehtävissä toimiville, mutta myös toimitusjohtajille, viestintä- ja brändijohtajille, lakijohtajille sekä hallitusammattilaisille. Teos sopii myös alan opiskelijoille. Lisäksi kirjassa on vinkkejä pk-yritysten tarpeisiin.

Kirjan kirjoittajat Terhi Koipijärvi ja Sari Kuvaja ovat työskennelleet yritysvastuukysymysten parissa 1990-luvulta lähtien: Koipijärvi metsäalan asiantuntija- ja johtotehtävissä, Kuvaja vastuullisuuspalvelujen johtajana, ympäristöaktivistina, konsulttina ja kirjoittajana.

Tervetuloa Yritysvastuu 2.0 –kirjan julkistamistilaisuuteen ma 18.1. klo 14.00–15.30 kauppakamarille Koulutustila Metropoliin (Kalevankatu 12, 2. krs). Ilmoittautuminen kustannus@helsinki.chamber.fi

Voit ilmoittautua myös mukaan seuraamaan tilaisuutta striiminä.

Lisätiedot: kirjasta: https://www.kauppakamarikauppa.fi/yritysvastuu-2-0-johtamisen-uusi-normaali.html

ja julkistamistilaisuudesta: https://www.kauppakamarikauppa.fi/yritysvastuu-2-0-kirjan-julkistamistilaisuus-18-1-2021.html

Lue myös

Neuvontapalvelut: Yhteenvetoa ja poimintoja yritysverotuksen viimeaikaisista muutoksista

Uuden hallitusohjelman kynnyksellä on hyvä hetki katsoa taaksepäin ja käydä läpi niitä veromuutoksia, joita on tehty edellisellä hallituskaudella.

Myyntijohdon vastuu kasvaa – käytännön vinkkejä modernin myynnin johtamiseen

Olin puhumassa aiheesta vuoden 2023 Nordic Sales Enablement –tapahtumassa, jossa paikalla oli isojen suomalaisten yritysten...

Lausunto: Luonnos kansalliseksi tieliikenteen uusien polttoaineiden jakeluinfraohjelmaksi

Liikenne- ja viestintäministeriö on pyytänyt lausuntoja luonnoksesta kansalliseksi tieliikenteen uusien polttoaineiden jakeluinfraohjelmaksi. Kauppakamari esittää lausuntonaan...