SUUNNITTELIJA ASIAKASTIEDON KEHITTÄMISEEN JA YLLÄPITOON

Haemme joukkoomme suunnittelijaa vastaamaan asiakastiedon jatkuvasta kehittämisestä jäsenyyden, markkinoinnin ja myynnin tueksi.

Työtehtäviisi kuuluu mm.

- asiakastiedon ylläpidon uusien toimintatapojen määrittely ja prosessien kehittäminen
- uusien digitaalisten työkalujen käyttöönotto ja hyödyntäminen asiakastiedon ylläpidossa
- analysointi, raportointi ja seuranta
- henkilöprofiloinnin kehittäminen
- Inbound-prosessien käyttöönotto
- kohderyhmien poiminnat ja analyysit.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää kokemusta CRM-järjestelmien käytöstä. Aikaisempi kokemus BI-työkaluista katsotaan avuksi. Tarvitset näkemystä ja rohkeutta uusien digitaalisten työkalujen käyttöönottoon. Kykenet suunnittelemaan asiakastiedon kehittämistä liiketoiminnan tarpeita ja strategiaa ajatellen. Olet yhteistyötaitoinen, tarkka ja pystyt pitkäjänteisesti analysoimaan asioita. Olet innostunut toiminnan jatkuvasta kehittämisestä sekä uuden potentiaalin löytämisestä. Olet valmis upottamaan kätesi saveen ja tarttumaan itse toimeen.

Vastaat kauppakamarimme valmistautumisesta uuden tietosuoja-asetuksen (2018) asettamiin vaatimuksiin. Toimit CRM-järjestelmän pääkäyttäjänä. Työskentelet digitaalisten palveluiden kehitystiimissä, ja osallistut markkinointi- ja asiakaspalveluryhmien toimintaan.

Tarjoamme innostavan ja monipuolisen tehtävänkuvan 100-vuotiaassa, energisessä työyhteisössämme. Toimistomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, loistavien liikenneyhteyksien päässä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

Tutustu meihin osoitteessa http://www.helsinki.chamber.fi

Palvelu- ja tuotetarjontamme löydät verkkokaupastamme www.kauppakamarikauppa.fi 

Lisätiedot ja hakemukset:
Helsingin seudun kauppakamari/Helsingin Kamari Oy
Riitta Salmi
Asiakkuusjohtaja
p. 09 2286 0230
riitta.salmi@helsinki.chamber.fi

 

Merirosvoista digitaalisiin palveluihin

Kauppakamarijärjestö syntyi 1600-luvulla turvaamaan kauppiaiden elinkeinoa sen ajan uhkatekijöiltä, kuten merirosvoilta. Nykyään digitaalisuus ja robotiikka valtavat maailmaa, mutta tavoitteemme on yhä sama: elinkeinoelämän ja vapaan kaupan turvaaminen tämän päivän myrskyissä. Haluamme, että Helsingin metropolialue on Euroopan menestyneimpiä liiketoimintakeskuksia ja Suomen talouden vahva veturi. Kun yhteiset tavoitteemme saavat tuulta purjeisiinsa, suomalaisten yritysten toimintaedellytykset voidaan turvata paremmin.

Olemme aktiivinen ja vaikutusvaltainen elinkeinoelämän verkosto. Kauppakamariimme kuuluu 22 kunnan alueelta lähes 7000 yritystä. Palvelutarjontamme kattaa vaikuttamistyön lisäksi mm. neuvonta- ja koulutuspalvelut, ammattikirjat ja verkkopalvelut, verkostoitumispalvelut ja ulkomaankaupan asiakirjojen käsittelyn.

Tule mukaan joukkoomme vaikuttamaan ja edistämään metropolialueen yritysten menestystä!