Kauppakamarin jäsenenä saat monipuoliset koulutukset, klubit, ammattikirjat ja tietopalvelut jäsenetuhintaan. Lisäksi voit hyödyntää maksutta neuvontapalveluitamme sekä osallistua maksuttomiin verkostoitumistapahtumiin. Liity jäseneksi - Jäsenyys kannattaa!

Kehitä itseäsi ja organisaatiotasi – Kauppakamarin jäsenenä saat tuntuvia etuja

Helsingin seudun kauppakamari on yrityksille tärkeä kumppani, jonka aktiivisen toiminnan tuloksena Helsingin seutu tarjoaa elinkeinoelämälle huippuluokan toimintaedellytykset. Jäsenmäärältään Pohjoismaiden suurimpaan Kauppakamariin kuuluu 21 kunnan alueelta yli 7000 palveluja, kauppaa ja teollisuutta edustavaa yritystä.
Kauppakamari on monipuolinen yritysten kehittämispalvelujen tuottaja sekä asiantunteva ja tehokas kumppani. Jäsenenä saat:
Asiantuntevat neuvontapalvelut
Laadukasta koulutusta
Loistavat verkostoitumismahdollisuudet
Äänesi kuuluviin vaikuttamistyön avulla
Ajankohtaista yritystietoa juuri sinulle sopivassa muodossa
Tukea kansaivälistymiseen
Kasvua startup-yhteistyöllä

Varmista mielenrauhasi

Kysyttävää verotukseen, työsuhteisiin, yrityksen sopimuksiin tai kirjanpitoon liittyen? Soita yritystoimintaan erikoistuneille lakimiehillemme – saat vastaukset nopeasti ja luotettavasti.

Asiakkaiden arvio neuvonnastamme: 4,5/5.

Asiantuntevaa neuvontaa jäsenmaksun hinnalla

Ota yhteyttä »

 

International House Helsinki

Maksutonta neuvontaa ja palveluohjausta yrityksille ja työnantajille kansainväliseen työvoimaan liittyvissä kysymyksissä.

Lue lisää »


Kehitä itseäsi ja organisaatiotasi

Uskotko tiedon voimaan? Haluatko pitää itsesi ja yrityksesi kehityksen kärjessä? Järjestämme vuosittain lähes 300 ajankohtaista koulutustilaisuutta yritystoiminnan eri osa-alueilta. Laadun takeena Taloustutkimuksen yrityskuvavertailun kärkisijat jo kymmenettä vuotta peräkkäin. Asiakaspalautteen keskiarvo 4,3/5.

Laadukasta koulutusta edulliseen jäsenetuhintaan (säästö jopa 200 €/koulutus)

Opi uutta missä ja milloin vain KoulutusOnlinen avulla tai tule paikan päälle.

Tutustu koulutuksiin »


Verkoston vipuvoimaa

Etsitkö uusia asiakkaita tai kumppaneita? Autamme sinua verkostoitumaan ja tutustumaan eri toimialojen yrityksiin ja uusiin liiketoiminta-alueisiin tilaisuuksissamme. Tutustu tilaisuuksiimme ja ilmoittaudu mukaan.

Yli 100 maksutonta verkostoitumistilaisuutta vuodessa

Tapahtumakalenteriin »

 

Klubit

Kauppakamarin klubitoiminta tarjoaa vahvan luottamusverkoston kaikenkokoisten yritysten johtajille ja päälliköille. Hanki uutta inspiraatiota johtamistyöhösi sekä uusia näkökulmia, joita soveltaa työpaikallasi. 

Yhdessä olemme enemmän

Klubit »

 

KauppakamariVerkko

KauppakamariVerkko on lähes 18 000 jäsenyrityksen luotettava verkosto, kun tarvitset uusia yhteistyökumppaneita tai asiakkaita ja lisää näkyvyyttä yrityksellesi ja sen tuotteille ja palveluille.

Näy, vaikuta ja verkostoidu

KauppakamariVerkko »

 

Näkyvyyttä Vuosikirjassa

Vuosikirja tavoittaa Helsingin metropolialueen tärkeimmät päättäjät ja vaikuttajat n. 9 000 eri yrityksessä. Valtaosa lukijoista kuuluu johtoon tai ylempiin toimihenkilöihin.

Vuosikirja on hyödyllinen tietopaketti ja kätevä hakemisto, joka sisältää muun muassa ajankohtaisia elinkeinoelämän artikkeleita, tietoa kauppakamarin edistämistä hankkeista ja toiminnan vaikuttavuudesta sekä kaikkien Helsingin seudun kauppakamarin yli 7 000 jäsenyrityksen tiedot.

Enemmän kontakteja, laajempi levikki

Vuosikirja 2018 »


Vaikuttamisen vetovoimaa

Haluatko olla mukana parantamassa yritysten toimintaedellytyksiä ja vaikuttaa elinkeinoelämää koskevaan lainsäädäntöön? Meidän vaikuttamistyömme ja luottamushenkilöidemme kautta se on mahdollista.

Olemme äänitorvesi päättäjien suuntaan

Lue lisää »


Tiedon työntövoimaa

Kaipaatko syventävää tietoa yritystoimintaan liittyvissä asioissa? Julkaisemme vuosittain kymmeniä kirjoja mm. talous- ja henkilöstöhallinnon, johtamisen ja juridiikan ajankohtaisista teemoista. Painettuna tai verkossa.

Ammattikirjallisuutta jopa 25 % alennuksella

Tutustu kirjoihin »

 

Pidä itsesi ajan tasalla

Tiedätkö, missä mennään nyt, missä huomenna? Ajankohtaiset yrityksiä koskevat uutiset löydät jatkuvasti päivittyvästä verkkolehdestämme. Lisäksi saat painetun Kauppakamari-lehden 4 krt/vuosi ja uutiskirjeen 1 krt/kk.

Tilaa uutiset sähköpostiisi »

Tilaa maksuton uutiskirje »

 

Tiedä mitä teet

Tarvitsetko luotettavaa tietoa talous- tai palkkahallinnosta, yhtiöoikeudesta tai ulkomaankaupasta? Asiantuntijoiden kirjoittaman ja päivittämän KauppakamariTiedon avulla pysyt ajan tasalla, sillä sen sisältö on aina voimassa olevan lainsäädännön mukaista.

Kauppakamaritieto.fi edulliseen jäsenetuhintaan

KauppakamariTietoon »


Kansainvälisty avullamme

Tähtäätkö Suomen rajojen ulkopuolelle? Enterprise Europe Network -palvelumme auttaa ulkomaisten yrityskumppaneiden löytämisessä ja tarjoaa tietoa EU-rahoituksesta, juridiikasta ja toimintaympäristöistä. Lisäksi järjestämme kansainvälistymiseen liittyviä tilaisuuksia.

Tuemme yrityksesi kansainvälistymistä yli 60 maassa

Lue lisää »

 

Ulkomaankaupan asiakirjat

Kauppakamari myöntää muun muassa ATA carnet -tulliasiakirjoja ja EU:n yleisiä alkuperätodistuksia.

Lue lisää »


Kehitä yritystoimintaasi

Haluatko nopeuttaa kehitystä? Tarvitsetko uusia ajatuksia liiketoimintaasi? Kauppakamari saattaa jäsenyrityksiään yhteyteen lupaavien startup-yritysten kanssa. Tutustu ChamberLink-hankkeeseemme!

Uusia ajatuksia ja kontakteja

ChamberLink.fi »


Lisätietoja jäsenyydestä

Jäsenmaksut ja säännöt »

Ota yhteyttä
jasenasiat@helsinki.chamber.fi 
tai
Tytti Luoto, koordinaattori
tytti.luoto@chamber.fi
puh. 09 2286 0220