Artikkelikuva

Helsingin seudun kauppakamari on mukana Kasvu Openin Kasvupolku®-sparrausohjelmassa

Ennakkoilmoittautuminen Kasvupolku-ohjelmiin on käynnissä nyt! Kasvupolulle haetaan mukaan yrityksiä, jotka ovat kiinnostuneita liiketoiminnan kasvattamisesta ja kehittämisestä. Varsinainen hakuaika alkaa 14.2.2023.


Kasvu Open on Suomen suurin yritysten kasvun sparraaja, jonka visiona on auttaa jokaista suomalaista kasvuhaluista yritystä tavoittamaan hullunrohkeat unelmansa. Helsingin seudun kauppakamari on tänäkin vuonna mukana Kasvu Openin Pääkaupunkiseudun sekä Keski-Uudenmaan Kasvupoluilla tukemassa kotimaisia kasvuyrityksiä. Kumppanuus mahdollistaa yritykselle maksuttoman sparrauksen.

Johtaja Marko Silen Helsingin seudun kauppakamarista kannustaa yrityksiä tutustumaan Kasvupolku®-sparraukseen ja hakemaan mukaan.

– Kasvupolku®-sparrauksesta voi löytää uutta vaihdetta liiketoiminnan kasvuun. KasvuOpen on maan suurimpia kasvuyritystapahtumia. Se koostuu noin 25 alueellisesta tai teemallisesta Kasvupolusta, johon yritykset hakevat. Joka polulle yritykset valitaan hakemusten perusteella ja ne saavat kaksi päivää maksutonta sparrausta lähes 1 000 asiantuntijan verkostosta. Parhaat yritykset valitaan loppukilpailuun, jossa on tarjolla lisää sparrausta sekä runsaasti näkyvyyttä ja kontakteja, Silen sanoo.

Ennakkoilmoittautuminen Kasvupolku-ohjelmiin on käynnissä nyt!
Varsinainen hakuaika Keski-Uudenmaan ja Pääkaupunkiseudun Kasvupolulle® on 14.2. – 21.3.2023

Lue lisää: https://kasvuopen.fi/kasvupolut/

Kasvupolku-sparraus parantaa bisnestä

Kasvu Openin Kasvupolku® on alueellinen tai teemallinen sparrausohjelma, joka sisältää kolme tapahtumapäivää ja digitaalista työskentelyä. Kasvupolku-ohjelmat on tarkoitettu yrityksille, joille on aitoa kasvuhalua ja kehittämisintoa.

Ohjelmassa yritys saa arvokkaita kontakteja ja tapaa asiantuntevia sparraajia, jotka haastavat kurkkaamaan ”out of the box”. Sparrausten teemat vaihtelevat myynnistä johtamiseen ja digitaalisen kehitykseen – aina yrityksen tarpeiden mukaan.

Lisätiedot
Vivi Pöntiö
Kasvu Open
050 439 8988
vivi.pontio@kasvuopen.fi

Marko Silen
Helsingin seudun kauppakamari
marko.silen@helsinki.chamber.fi

Lue myös

Kannanotto: Helsingin seudun maankäytön, asumisen ja liikenteen suunnitelma MAL 2023 -luonnos

Helsingin seudun kauppakamarin kannanottona esitetään seuraavaa: Yleistä MAL 2023 on strateginen...

Lausunto: Vihti-Nummelan asemanseudun kaavarunkoehdotus

Yleistä Vihdin kunnanhallitus on pyytänyt Helsingin seudun kauppakamarin Luoteis-Uudenmaan kauppakamariyksikön lausuntoa Vihti-Nummelan asemanseudun kaavarunkoehdotuksesta. Kauppakamariyksikkö esittää lausuntonaan...

Hae nyt Kasvu Openin Kasvupolku®-sparrausohjelmiin pääkaupunkiseudulla ja Keski-Uudellamaalla

Kasvu Open on Suomen suurin yritysten kasvun sparraaja, jonka visiona on...