Hyväksytty Advisory Board (HAB) -rekisteri

Mari Wärri

Mari Wärri

Head of Nordic Content Strategy

Storytel

KTM

Helsinki, Suomi
mari.warri@gmail.com
0408276727

englanti ruotsi suomi

kauppa kustantaminen markkinointi media

asiakaskokemus kasvun mahdollisuudet markkinointi muutos myynnin kehitys digitaaliset palvelut johtaminen kulttuurin kehittäminen

Olen kustannusalan moniosaaja. Työkokemusta on yli kahdenkymmenen vuoden ajalta sekä myynnin, markkinoinnin että sisältökonseptien luomisen näkökulmasta. Tehtävänimikkeinä on ollut mm. myynti- ja markkinointijohtaja, tietokustantamisen johtaja, maajohtaja, kustannuspäällikkö ja toimituspäällikkö. Nykyinen työnantajani on Storytel, jossa työskentelen globaalissa kustantamisen tiimissä vastaten pohjoismaisesta sisältöstrategiasta. Lisäksi vastuullani on ulkoisen myyntimme kehittäminen globaalilla tasolla. Työskentelen tällä hetkellä myös Gummerus Kustannus Oy:n ja tunnetaitojen johtamiseen erikoistuneen Emergy Oy:n hallituksessa.

Olen saanut olla mukana kehittämässä ja uudistamassa kustannusalaa sekä vaikeina että hyvinä vuosina. Muutoshankkeiden läpivienti, kasvustrategian luominen, uuden liiketoiminnan kehittäminen ja digitalisoitumisen mukanaan tuomat mahdollisuudet ja haasteet ovat lähellä sydäntäni. Vapaa-aikani vietän joogamatolla ja purjeveneessä.


www.linkedin.com/in/mariwarri