Artikkelikuva

Anni Vepsäläinen jatkaa kauppakamarin puheenjohtajana

Suomen Messujen toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen jatkaa vuonna 2021 Helsingin seudun kauppakamarin puheenjohtajana.

Kauppakamarin tiistaina 17. marraskuuta pidetyssä syyskokouksessa varapuheenjohtajiksi valittiin uudelleen Fredman Group Oy:n hallituksen puheenjohtaja Peter Fredman, Tamro Oyj:n toimitusjohtaja Kai Kaasalainen ja SRV Oyj:n toimitusjohtaja Saku Sipola.

– Yritysten on nyt erittäin haastava menestyä. Eri toimijoiden vahvalla yhteistyöllä sekä skenaariosuunnittelulla ja strategisilla valinnoilla löydetään suunta tulevaisuuteen. Yrityksiltä tarvitaan kykyä tehdä nopeita valintoja mutta samalla pitää pitkän tähtäimen tavoitteet kirkkaina, sanoo Anni Vepsäläinen.

Vepsäläinen on toiminut Helsingin seudun kauppakamarin puheenjohtajana vuodesta 2018 asti.

– Koronapandemia on kohdellut eri toimialoja eri tavoin. Helsingin seudulla suurin ahdinko näkyy erityisesti matkailussa, liikennepalveluissa, tapahtumateollisuudessa sekä ravintola- ja majoitusalalla. Pandemian pitkittyessä tukia pitäisikin tehokkaasti kohdentaa niille aloille, joiden toimintaedellytyksiä pandemia on heikentänyt kaikista eniten, Vepsäläinen painottaa.

Helsingin seudun kauppakamari

Helsingin seudun kauppakamariin kuuluu 21 kunnan alueelta yli 7 100 palveluja, kauppaa ja teollisuutta edustavaa yritystä. Jäsenmäärältään kauppakamari on Pohjoismaiden suurin.

Lue myös

Chambercast: Millainen on tulevaisuuden huippumyyjä, Katri Tanni?

Tässä Chambercastin Kirjakulma-jaksossa Katri Tanni keskustelee teoksestaan B2B-ostamisen uusi aika yhdessä tuottaja Taina Parviaisen kanssa.

Anni Vepsäläinen: Menestyminen edellyttää seudullista yhteistyötä

Koronapandemia on värittänyt Vepsäläisen puheenjohtajakautta. Erityisesti pääkaupunkiseudun matkailu-, ravintola- ja tapahtuma-alaa runnellut koronapandemia on laittanut...

Suunnattu osakeanti osakeyhtiössä – painava taloudellinen syy

Lähtökohta on, että yhtiön (vanhoilla) osakkeenomistajilla on osakeannissa etuoikeus annettaviin osakkeisiin samassa suhteessa kuin heillä...