Kirsi Parnila on johtava juristi Helsingin seudun kauppakamarissa.

Kirsi Parnila on nimitetty Helsingin seudun kauppakamarin johtavaksi juristiksi

Kirsi Parnila, OTK, on nimitetty Helsingin seudun kauppakamarin johtavaksi juristiksi (General counsel). Hän vastaa työoikeudellisen neuvonnan lisäksi yhteistyöstä lakiasioissa kauppakamareiden kanssa.

“Kirsi Parnilan nimityksellä johtavaksi juristiksi haluamme vahvistaa lakineuvontaamme ja kehittää sitä edelleen”, kertoo Helsingin seudun kauppakamarin johtaja Marko Silen.

Kirsi Parnila vastaa jatkossa työoikeudellisen neuvonnan lisäksi HR-asioiden tuotteiden kehityksestä yhdessä Helsingin Kamari Oy:n kanssa ja toimii johtaja Marko Silenin varahenkilönä.

”On hienoa päästä tekemään entistä tiiviimpää yhteistyötä kauppakamareiden kanssa ja osallistua sisällön tuottamisen lisäksi tiiviimmin tuotekehitykseen. Luotan siihen, että yhteistyö tuo mukanaan hyviä asioita ja lisäarvoa kauppakamarien jäsenyrityksille”, Helsingin seudun kauppakamarin johtava juristi Kirsi Parnila sanoo.

Kirsi Parnila on työskennellyt Helsingin seudun kauppakamarissa vuodesta 2003. Hän on toiminut työoikeuden neuvonnan lisäksi työoikeuden kouluttajana ja kirjoittanut useita työsuhteisiin liittyviä tietokirjoja.

Silen kertoo, että Kauppakamarin juridiset neuvontapalvelut ovat yksi suosituimmista kauppakamarin palveluista. “Vuosittain Kauppakamarin lakineuvonnassa asioi lähes 10 000 Helsingin seudun kauppakamarin ja kymmenen muun kauppakamarin asiakasta”, Silen sanoo.

Helsingin seudun kauppakamari uudistaa lakineuvonnan tehtävänimekkeet. Jatkossa lakimies-tehtävänimikkeet muutetaan juristeiksi. Tehtävänimikkeenä juristi on laajasti vakiintunut ja sukupuolineutraali termi. ”Yhdenvertaisuuden edistäminen on yhteinen asiamme ja nimikkeiden muutos edistää monimuotoisuutta”, Silen linjaa.

Kauppakamari vauhdittaa yritysten ja Helsingin seudun menestystä. Pohjoismaiden suurimman kauppakamarin jäsenyrityksiä on jo yli 7 000. Kauppakamari toimii 21 kunnan alueella.


Lisätietoja:

Marko Silen, johtaja, Helsingin seudun kauppakamari,
p. 050 548 4217, marko.silen@helsinki.chamber.fi

Tiina Tikander, Helsingin seudun kauppakamari, viestintäjohtaja,
p. 046 878 754, tiina.tikander@helsinki.chamber.fi

Lue myös

Arvioimme: pääkaupunkiseudulla lopetti viime vuonna ennätysmäärä yrityksiä

Suomessa lopetti arviolta 31 000 yritystä viime vuonna. Pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen) lopettaneita yrityksiä...

Helsingin liikennejärjestelyt ovat hankalat vielä pitkään

Helsingin seudun kauppakamari vaikuttaa seudun liikennejärjestelmän ja maankäytön suunnitteluun aktiivisesti. Kauppakamarin johtava asiantuntija Tiina Pasuri...

400 luottamushenkilöä antaa aikaansa elinkeinoelämän yhteiseksi hyväksi ja Helsingin seudun menestyksen edistämiseksi  

Helsingin seudun kauppakamarissa sisällöt kumpuavat suoraan elinkeinoelämän parhailta asiantuntijoilta, jäsenyritysten edustajilta,...