Rauhallista joulua ja menestystä vuodelle 2021! Tuemme nuoria kohti opiskelu- ja työelämää. Annamme yrityksemme joululahjan Diakonissalaitoksen Vaoms-nuorille.

Autamme nuoria kohti opiskelu- ja työelämää

Tänäkin jouluna Helsingin seudun kauppakamari ohjaa joulumuistamiset nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseksi. Autamme nuoria kohti opiskelu- ja työelämää Diakonissalaitoksen Vamos-hankkeessa.  

Koronan vaikutukset näkyvät nuorten elämässä kovemmin kuin aikuisille. Suomessa on arviolta 60 000 syrjäytymisvaarassa olevaa nuorta. Helsingin seudun kauppakamarin joulumuistamiset ohjataan tänäkin vuonna tukemaan nuoria kohti opiskelu- ja työelämää Vamos-hankkeen kautta.

Diakonissalaitos tarjoaa vaikeaan asemaan joutuneille nuorille yksilöllistä tukea Vamos-valmennuksen ja Amigo-mentoroinnin kautta. 

Vamoksesta nuori saa oman valmentajan, tukea elämän hallintaan sekä ohjausta työ- ja opiskelupolulle. Vamos toimii jo 11 paikkakunnalla – Espoossa, Helsingissä, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa, Oulussa, Rovaniemellä, Siilinjärvellä, Tampereella, Turussa ja Vantaalla.  

Lämmintä joulumieltä jokaiselle!

Nuorten Vamos ja Hetkinen-joulukampanja

Lisätietoja Nuorten Vamos

Katso video YouTubesta Hetkinen-joulukampanja 


#hetkinen | #autanuorta | @hdlsaatio | @DL-Vamos

Lue myös

Helsingin yliopisto avaa ulkomaalaisille opiskelijoille ovia työelämään

Helsingin yliopiston harjoitteluohjelma helpottaa kansainvälisten opiskelijoiden pääsyä suomalaiseen työelämään. Myös yrityksiin he voivat tuoda uutta näkemystä ja tuoreita ajatuksia.

Uutta puhtia työelämään HELBUSista

Rahoitusalalla työskentelevä Jukka Kuusala haluaa kehittyä ja rikastaa ammatillista ajatusmalliaan herkeämättä. Ulkomaan kaupan parissa työskennellessään hän on...

Lahjoitamme nuorille toivoa tulevaan

Helsingin seudun kauppakamari ohjaa joulumuistamiset nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseen. Tuemme nuoria kohti opiskelu- ja työelämää Diakonissalaitoksen Vamos-hankkeessa.