Artikkelikuva

Kutsu: Mihin vuokrausliiketoiminnan trendit ovat menossa ja mitä muutos tarkoittaa arvonlisäverotuksessa?

Kiinteistöliiketoiminta on laaja kokonaisuus, joka kattaa mm. kiinteistökehityksen, rakennuttamisen, kiinteistösijoittamisen, kiinteistökaupan, vuokrauksen ja kiinteistöhallinnon. Näin ollen myös siihen liittyvät arvonlisäverokysymykset ovat moninaisia. Uusien liiketoimintamallien myötä syntyy myös tarvetta uusille arvonlisäverotulkinnoille.

Asianajajat, veroasiantuntijat Piia Ahonen ja Marika Sorsa käsittelevät uutuuskirjassaan muun muassa rakentamisen, kiinteistön myynnin, vuokrauksen ja tilojen muun käyttötarkoituksen arvonlisäverotusta koskevia sääntöjä sekä erityiskysymyksiä, kuten rakentamisen eri toimintamalleja, elinkaarihankkeita, pysäköintiä ja yhteistilojen (co-working-tilojen) vuokrausta.

Tule kuulemaan striimattuun Kiinteistöliiketoiminnan arvonlisäverotus -kirjan julkistamistilaisuuteen perjantaina 6.10. klo 14, kun kirjailijat keskustelevat vuokrausliiketoiminnan trendeistä ja mitä muutos tarkoittaa arvonlisäverotuksessa!

Julkistamistilaisuus pe 6.10.2023 klo 14.00–14.45

Tervetuloa mukaan striimattuun Kiinteistöliiketoiminnan arvonlisäverotus -kirjan julkistamistilaisuuteen, joka järjestetään pe 6.10.2023 klo 14.00–14.45.

Voit ilmoittautua mukaan julkistamistilaisuuteen KauppakamariKaupassa:

Ilmoittaudu julkistamistilaisuuteen tästä

Lisätietoa kirjasta

Arvostelukappaleet: markkinointi@helsinki.chamber.fi

Lue myös

Suomi tarvitsee metropolipolitiikkaa – MetropoliAreenalla fokuksessa on Helsingin seudun menestys

Helsingin seudun maapinta-ala on vain reilun prosentin koko Suomesta, mutta täällä...

Chambercast: Millainen älykkyys on esihenkilö- ja johtamistyössä tärkeintä, Timo Kultanen?

Tiesitkö, että ihminen voi kasvattaa omaa älykkyyttään? Moni varmasti tuntee matemaattis-loogisen...

Neuvontapalvelut: Muutosneuvotteluista, lomautuksista ja irtisanomisista

Käytännössä on hyvä huomioida muutama seikka yhteistoiminnasta edellä mainittuihin toimenpiteisiin liittyen. Yhteistoimintalain soveltaminen ja työsopimuslain...