Artikkelikuva

Merkitykselliset tavoitteet ja mittarit työyhteisön johtamiseen – mikä auttaa yrityksiä nyt ja tulevaisuudessa pysymään suunnitellussa!

Millaiset tavoitteet ovat merkityksellisiä? Entä mittarit? Miten valita sopivimmat huomioiden useita eri tekijöitä samanaikaisesti, kuten organisaation tilanne, koko ja tavat toimia?

Tule kuulemaan striimattuun Merkitykselliset tavoitteet ja mittarit työyhteisön johtamiseen –kirjan julkistamistilaisuuteen ma 23.10.2023, kun kirjailija, johtamisen valmentaja Kirsti Kehusmaa kertoo, miten merkitykselliset tavoitteet elävät työyhteisön arjessa ja ovat osa organisaation luonnollista toimintaa.

Haastattelumuotoisessa kirjanjulkistamistilaisuudessa keskustellaan siitä, miten organisaation yhteiset johtamisen mallit ja periaatteet muodostetaan strategian ja yhteisesti sovittujen tavoitearvojen pohjalta. Strategisia tavoitteita viedään käytännön tasolle hankkeiden, toimenpiteiden, johtamisen käytäntöjen, mittareiden, palautteen ja palkitsemisen kautta.

Tilaisuudessa pohditaan myös tavoitteiden merkitystä ja roolia tulevaisuuden työyhteisöissä – minkälaisia tavoitteita asetamme työnteon uusien tapojen, muuttuvien työyhteisöjen sekä uusien teknologioiden ympäristössä. Entä miten kasvava vastuullisuustrendi ja ilmastonmuutokset vaikuttavat työyhteisöjen tavoitteisiin?

Julkistamistilaisuus on tarkoitettu johtajille, ja esihenkilöille sekä kaikille, jotka ovat kiinnostuneita pohtimaan tavoitteita, tavoitejohtamismalleja ja niihin soveltuvia mittareita.

Striimin kautta osallistuvien on mahdollista lähettää chatin kautta kysymyksiä kirjailijalle ja osallistua keskusteluun. Kirjailijaa haastattelee Kauppakamarin tuottaja Taina Parviainen.

Julkistamistilaisuus ma 23.10.2023 klo 14.00–14.45

Tervetuloa mukaan striimattuun Merkitykselliset tavoitteet ja mittarit työyhteisön johtamiseen kirjan julkistamistilaisuuteen, joka järjestetään ma 23.10.2023 klo 14.00–14.45. 

Ilmoittaudu mukaan julkistamistilaisuuteen tästä linkistä

Lisätietoja kirjasta. 

Arvostelukappaleet: markkinointi@helsinki.chamber.fi

Lue myös

Helsingin yliopisto avaa ulkomaalaisille opiskelijoille ovia työelämään

Helsingin yliopiston harjoitteluohjelma helpottaa kansainvälisten opiskelijoiden pääsyä suomalaiseen työelämään. Myös yrityksiin he voivat tuoda uutta näkemystä ja tuoreita ajatuksia.

Ota ensiaskeleet kansainvälisten tutkinto-opiskelijoiden palkkaamisessa – osallistu työnantajille suunnattuun tapahtumaan 14.3. 

Helsingin seudun kauppakamari järjestää yhteistyössä Helsingin kaupungin, Espoon kaupungin, Vantaan kaupungin,...

Chambercast: Miten organisaation kannattaa asettaa tavoitteensa ja mitata tuloksia, Kirsti Kehusmaa?

Keskustelussa käydään läpi kirjan kolmea pääteemaa, jotka ovat organisaation strategian laatiminen,...